• All products are added to your cart.
Het perfecte pak voor het tussen seizoen
De nazomer kan lekker zijn met het kwik vaak net onder of boven de 30 graden. Of regenachtig met af en toe zon. Maar in september komt langzaam aan de herfst in het vizier. Maar wat doe je je kind aan als het wat frisser wordt maar een winterjas overdreven warm is? Ik heb mijn favoriet al gevonden: het gewatteerde jack van de thermo set van Celavi.
Read more
Acht jaar Chick-a-dees!
5 maart 2011
Acht jaar geleden liep ik het kantoor van de Kamer van Koophandel in Alphen aan den Rijn binnen. Enigszins zenuwachtig deelde ik mijn plannen en een uur later had ik mijn kvk-nummer aangevraagd en was Chick-a-dees geboren. Met bijbehorend logo (bovenste)
Read more
Outdoor kids clothing for nurseries and schools
Chick-a-dees has long been the provider for outdoor play clothing for children aged 0-12 years. Our range includes children's overalls, rain overalls, rain pants and rain boots.

Already many childcare organizations have already experienced our outdoor clothing. For example, our children's overalls have already been reported in Flevoland, Drenthe and Zeeland. Our rain pants and rain overalls in Friesland, Noord-Brabant and Overijssel. Chick-a-dees has wonderful clothes in which you can play outside and romp to your heart's content.
Read more
Een bedrukte hamer; origineel cadeau voor Vaderdag
Het was denk ik rond 1980 dat ik samen met mijn vader en broertje hele dagen aan het klussen was in de schuur. Spijkers uit oud hout halen, een duivenhok timmeren voor verdwaalde duiven en later maakten we met gevonden hout een echte hut in de tuin.
Read more
Rugzakken en gymtassen met naam
Een rugzak of gymtas met naam is altijd handig! Of het nu voor school is, de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf: een tas met je naam is super praktisch. Het is duidelijk: die tas is van jou!
Read more
Bang om te vallen?
RTL nieuws kopte deze week " Botbreuken in de gymzaal. Geef kinderen les in vallen" De strekking van het verhaal was dat kinderen te weinig buiten komen, leren spelen én hoe ze moeten vallen.

We leven in een tijd waarin elektronica, computers, mobiele telefoons en en andere beeldschermen in ons leven zijn. Dat is de tijd en de ontwikkeling die gaande is en de wereld waarin we leven. Maar ook waarin onze (jonge) kinderen leven.
Read more
The Nature Game in park de Hoge Veluwe
Ga het bos in met je Ipad en ontdek het verhaal van het nooit gebouwde museum met het echtpaar Kroller Muller. Het is net een sprookje, een sage, een legende maar eigenlijk is het een super spannende game, én een les in natuureducatie.

Op Park de Hoge Veluwe kun je een Ipad reserveren en met de Ipad de natuur in, op zoek naar het verhaal van het nooit gebouwde museum. Het is een interactieve ontdekkingsreis door de natuur voor kinderen.
Read more
Naar buiten met Ravottuh in Rotterdam
Buitenspelen, in mijn jeugd speelde ik ontzettend veel buiten, aan de rand van Rotterdam in een klein parkje bij ons huis. Boompje klimmen, vuurtje stoken en zelf échte soep maken, eigen pijl en boog maken van wilgentakken en met handen en voeten in de modder.
Read more
De natuur in met jonge kinderen
Wormen zoeken in de zwarte aarde, zelf geplante bloemen kussen en kijken naar de mierenshow. Een dag uit het leven van het jonge kind bestaat uit tal van bijzondere en spannende ontdekkingen. In mijn werk als pedagogisch medewerker zie ik elke dag weer dat kinderen veel energie en inspiratie opdoen tijdens het buitenspelen.
Read more
De natuur in met je kinderen: laat je leiden
We weten allemaal dat het goed voor volwassenen en kinderen is om naar buiten te gaan en in de natuur te zijn. Onderzoek bewijst dat ook telkens. Maar de praktijk is dat kinderen steeds minder in de natuur komen. Wat kan je daar als ouder aan doen?
Read more

View all

View all

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »