• All products are added to your cart.
New
 CeLaVi Water repellent Thermal set
CeLaVi Water repellent Thermal set
€52,95 €49,95
Unit price: €49,95 /
New
 CeLaVi Water repellent Thermal suit one piece- grey
CeLaVi Water repellent Thermal suit one piece- grey
€44,95 €44,95
Unit price: €44,95 /
Sale
 Regatta Regatta Splat Blush Fox
Regatta Regatta Splat Blush Fox
€44,95 €39,95
Unit price: €39,95 / Piece
EcoSplash lined raincoat in red / blue
€52,50
Unit price: €52,50 / Piece
Sale
 Two children's overalls * Discount *
Two children's overalls * Discount *
€43,00 €39,50
Unit price: €21,50 / Piece
EcoSplash lined raincoat in blue stripe
€52,50
Unit price: €52,50 / Piece
Sale
 Regatta Regatta Splat Kids All-in-One Suit - Bat
Regatta Regatta Splat Kids All-in-One Suit - Bat
€44,95 €39,95
Unit price: €39,95 / Piece
Een bedrukte hamer; origineel cadeau voor Vaderdag
Het was denk ik rond 1980 dat ik samen met mijn vader en broertje hele dagen aan het klussen was in de schuur. Spijkers uit oud hout halen, een duivenhok timmeren voor verdwaalde duiven en later maakten we met gevonden hout een echte hut in de tuin.
Read more
Paasactie: zoek en vind korting of win!
Het is bijna zover! Vanaf vrijdag 14 april klokslag 9 uur kun je gaan eieren zoeken bij Chick-a-dees.nl. Het gehele paasweekend én tweede Paasdag kun je eieren zoeken bij Chick-a-dees.
Read more
Jouw Sint inkopen op tijd in huis
Foto: PostNL
Wil je jouw Sint inkopen op tijd in huis hebben? Bestel dan vóór 1 december. Wij hebben jouw bestelling snel klaar maar bij de bezorgdiensten zijn het héél erg druk. Door gladheid, drukte en meer zaken kán jouw pakket later aankomen dan je verwacht.
Read more
Black Friday aanbiedingen: laat Sint & Kerst maar komen!
Wegens het grote succes van vorig jaar doen we ook dit jaar weer mee met zgn. BlackFriday. Overgevlogen vanuit Amerika: de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.
Read more
Winactie: een gepersonaliseerde jute zak van Sinterklaas
Wat zal jouw kind blij zijn met deze gepersonaliseerde zak van Sinterklaas. De vertrouwde ouderwetse jute zak in een nieuw jasje: met de naam van jouw kind. Je kunt de gepersonliseerde zak van Sinterklaas bestellen óf proberen deze te winnen!
Read more
Bang om te vallen?
RTL nieuws kopte deze week " Botbreuken in de gymzaal. Geef kinderen les in vallen" De strekking van het verhaal was dat kinderen te weinig buiten komen, leren spelen én hoe ze moeten vallen.

We leven in een tijd waarin elektronica, computers, mobiele telefoons en en andere beeldschermen in ons leven zijn. Dat is de tijd en de ontwikkeling die gaande is en de wereld waarin we leven. Maar ook waarin onze (jonge) kinderen leven.
Read more
The Nature Game in park de Hoge Veluwe
Ga het bos in met je Ipad en ontdek het verhaal van het nooit gebouwde museum met het echtpaar Kroller Muller. Het is net een sprookje, een sage, een legende maar eigenlijk is het een super spannende game, én een les in natuureducatie.

Op Park de Hoge Veluwe kun je een Ipad reserveren en met de Ipad de natuur in, op zoek naar het verhaal van het nooit gebouwde museum. Het is een interactieve ontdekkingsreis door de natuur voor kinderen.
Read more
Naar buiten met Ravottuh in Rotterdam
Buitenspelen, in mijn jeugd speelde ik ontzettend veel buiten, aan de rand van Rotterdam in een klein parkje bij ons huis. Boompje klimmen, vuurtje stoken en zelf échte soep maken, eigen pijl en boog maken van wilgentakken en met handen en voeten in de modder.
Read more
De natuur in met jonge kinderen
Wormen zoeken in de zwarte aarde, zelf geplante bloemen kussen en kijken naar de mierenshow. Een dag uit het leven van het jonge kind bestaat uit tal van bijzondere en spannende ontdekkingen. In mijn werk als pedagogisch medewerker zie ik elke dag weer dat kinderen veel energie en inspiratie opdoen tijdens het buitenspelen.
Read more
De natuur in met je kinderen: laat je leiden
We weten allemaal dat het goed voor volwassenen en kinderen is om naar buiten te gaan en in de natuur te zijn. Onderzoek bewijst dat ook telkens. Maar de praktijk is dat kinderen steeds minder in de natuur komen. Wat kan je daar als ouder aan doen?
Read more

View all

View all

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »