• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Over Chick-a-dees  en eigenaresse Misan Keller

Misan Keller Chickadees webshop kinderoveralls

Welkom in mijn winkel!

Mijn naam is Misan Keller en naast moeder ben ik ook oprichtster van Chick-a-dees. Ik was alle vuile en kapotte knieën in de kleding van mijn kinderen beu.  Ik ging op zoek naar buitenspeelkleding voor mijn twee kleine avonturiers. Helaas bleek wat ik zocht onvindbaar en daarom besloot ik het heft in eigen handen te nemen. Ik richtte Chick-a-dees op, specialist in buitenspeelkleding voor kinderen.

Het uitgebreide assortiment van de webshop bestaat uit kinderoveralls, tuinbroeken, regenkleding, ski- en fleecekleding en nog veel meer leuks. Voor elk seizoen de juiste buitenspeelkleding!

Buitenspeelkleding; kleding waarin je naar hartenlust kunt ravotten, rennen, kruipen etc. in alle weersomstandigheden. Getest door mijn eigen kinderen!

Onze naam

Chick-a-dees [tsjikuhdies] is de Amerikaanse bewoording voor pimpelmeesjes. Genoemd naar het geluid dat ze maken.

Elke lente vliegen vader en moeder pimpelmees af en aan naar het nest om het jonge grut te voeren. Na een paar weken zijn de kleintjes al aardig gegroeid en af en toe kan je al een kopje van één van hen nieuwsgierig door de opening van het nestkasje zien kijken. De eerste blik op de wereld! Ze kunnen niet wachten om het te ontdekken!  En dan komt het moment:  een voor een vliegen ze uit. Kleine bolletjes blauwe en gele veren die luid piepend de sprong uit het veilige nest wagen, de wereld tegemoet.

Veel shop plezier, en vergeet niet mijn blog te lezen! Vol met mooie tips, mooie verhalen en meer.

Liefs,

Misan

Speel & ontdek de wereld!