• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Black Friday 2019
In Amerika kennen ze 'm al jaren, BlackFriday is de vrijdag na Thanksgiving. BlackFriday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.
Lees meer
Levertijden tijdens de feestdagen 2019/2020
In aanloop naar de feestdagen hebben de pakketbezorgers het lekker druk. Om het pakket op tijd bij je thuis te bezorgen, is het belangrijk dat ik jouw bestelling op tijd ontvang. Wil je weten wanneer je jouw bestelling kan verwachten? Ik heb een handig overzichtje gemaakt.
Lees meer
Thermo / winter overalls en sets van Celavi
Wat heerlijk is het om in het koude jaargetijde heerlijk naar buiten te gaan. Even een lekkere frisse neus halen en ontspannen wandelen of lekker buitenspelen. Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Zorg er dus voor dat je kind goede kleding draagt die hem/haar comfortabel warm en droog houdt. Immers, als je het niet koud hebt of nat bent geworden speel en ben je veel langer buiten!
Lees meer
Top 10 buiten activiteiten voor de herfst(vakantie)
Het is half oktober en voor velen is de herfstvakantie al begonnen, of hij staat om de hoek te wachten. Zoek je nog leuke buiten activiteiten om te doen deze maand? Vast wel, oktober is er zeer geschikt voor, ook bij slecht weer! Ga duslekker naar buiten er is heel veel te ontdekken deze maand.
Lees meer
FAQ- Nieuwe Drink in the Box
De 'nieuwe' drinkpakjes van Drink in the Box zijn weer heel anders dan de vorige pakjes. Gemene deler is het gemak, de uitstraling en de kwaliteit van deze pakjes. In mijn eerdere blog legde ik al uit wat de verschillen zijn met de vorige versie van de pakjes. Nu ga ik dieper in op het vullen en schoonmaken en andere handige feitjes als je Drink in the Box gebruikt.
Lees meer

Bekijk alles

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »