• Specialist in buitenkleding | ook B2B
 • Persoonlijk contact | sinds 2011
 • NL: gratis bij orders >€65 | NL, BE, DE €5,95

9.3uit 1479 revieuws

Welkom bij Chick-a-dees.nl!

Welkom bij Chick-a-dees.nl!

Ruilen en retour

Placeholder

Ruilen en retour

Getest door de consumenten bond

Het retour beleid is getest de Consumenten Bond , door middel van zgn. mystery shoppers (april 2018). De resultaten van dit onderzoek kunt u via ons blog terug lezen.

Crediteren

Binnen enkele dagen na ontvangst van jouw retour, ontvang je van mij bericht dat deze is aangekomen en wordt deze verder afgehandeld.

Crediteren en terugbetalen van retour genomen producten handel ik altijd snel af, in ieder geval ruim vóór de wettelijke termijn 14 dagen. Mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Retour termijn

Je hebt je bestelling na ontvangst 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn moet je beslissen of je iets wilt ruilen of herroepen en dat duidelijk bij ons melden.

Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Retour sturen van uw bestelling

Informatie in het kort:

 1. In de track&trace e-mail welke je eerder ontving, zit een link om het pakket te volgen. Als je op deze link klikt opent een webpagina, onderaan deze pagina staat een button om het pakket tegen gereduceerd tarief te frankeren en terug te sturen. Klik op de button en volg de instructie. Hiermee kun je tegen gereduceerd tarief (€4.95 in NL en €12 voor België) een postetiket maken om jouw pakket via PostNL te retourneren. Zelf terug sturen via een andere pakketdienst kan natuurlijk ook.

Heb je deze e-mail niet meer of niet ontvangen?: Meldt de retour, herroeping even aan door ons een mailtje ([email protected]) te sturen. Je ontvangt van ons een (nieuwe) retourlink.

2.     Zorg dat duidelijk is dat jij de afzender bent en wat je wilt dat er met de producten gebeurd. Stuur daarom de pakbon retour met een aantekening wat je precies wilt dat er gebeurd. (Ook kun je een herroepingsformulier printen en toevoegen aan je retour pakket, maar dat hoeft niet)

3. Geef het pakket af op een pakketpunt van PostNL of maak gebruik van retour aan de deur, en geef het pakket mee aan de bezorger van PostNL. Hoe dat werkt lees je hier.

Ruilen

Wil je ruilen; plaats dan een nieuwe bestelling van het product dat je wilt hebben. Stuur het te ruilen product(en) retour zoals hierboven staat aangegeven.

Korting nieuwe bestelling

Bij herhaal bestellingen van vaste klanten (= zelfde e-mailadres bij bestellen) wordt automatisch 5% korting verrekend. Hoe dat werkt lees je hier. *

*De korting geldt niet in samenwerking met kortingscodes.

 

Uitzonderingen retouren

Een uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde artikelen, artikelen speciaal voor u gemaakt. Bijvoorbeeld artikelen met een naam, logo of tekst bedrukking, deze kunnen niet retour genomen worden.

De volgende zaken zijn van belang:

 • Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd. 
 • Retour gestuurde artikelen worden niet terug genomen indien: 
  • Ze gedragen en/of gewassen zijn;
  • Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen; 
  • Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.

Annuleren (herroepen) van de gehele bestelling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als u uw gehele bestelling annuleert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Kosten retour sturen

Voor het terugsturen van uw pakket middels onze retour regeling, rekenen we de onderstaande tarieven.

Is er iets niet goed gegaan met uw bestelling, neem dan in dat geval eerst contact op met ons, vóórdat u uw bestelling (deels) retourneert. 

 

Land Betaalwijze    Eigen bijdrage consument
Nederland
€ 4,95
België
€ 12
Duitsland
€ 12
Oostenrijk
€10,75
Denemarken
€ 10,75
Frankrijk
€ 12
Monaco
€ 10,75
Verenigd Koninkrijk
€ 15
Tsjechië
€ 10,75
Slowakije
€ 10,75
Bulgarije
€ 16,50
Estland
€ 16,50
Letland
€ 16,50
Litouwen
€16.50
Ierland
€ 16.50
Portugal
€ 16.50
Zweden
€16.50
   
‘Wereld’
€30 + 5€ per kilo gewichtWe verwijzen u ook naar onze Algemene Voorwaarden 

 

BewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Chick-a-dees.nl 4.61 / 5 - 1236 Reviews @ Yotpo
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »