• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retour

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Ruilen, herroepen en terugsturen van uw bestelling

Informatie in het kort:

 1. Meld je retour, herroeping even aan door me een mailtje te sturen.
 2. Je ontvangt van mij een retourlink: hiermee kun je tegen gereduceerd tarief (€4.95 in NL en €12 voor België) een postetiket maken om jouw pakket via PostNL te retourneren. Zelf terug sturen via een andere pakketdienst kan natuurlijk ook.
 3. Zorg dat duidelijk is dat jij de afzender bent en wat je wilt dat er met de producten gebeurd. Stuur bijvoorbeeld de pakbon retour met een aantekening wat je precies wilt dat er gebeurd. Ook kun je een ruil- of herroepingsformulier printen en toevoegen.
 4. Wil je ruilen; plaats dan een nieuwe bestelling van het product dat je wilt hebben.
 5. Binnen enkele dagen na ontvangst van jouw pakket ontvang je van ons bericht dat deze is aangekomen en wordt deze verder afgehandeld.
 6. Crediteren en terugbetalen van retour genomen producten handelen we snel af, in ieder geval ruim vóór de wettelijke termijn 14 dagen. Mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen, annuleren en terugsturen is geen probleem.

Je hebt je bestelling na ontvangst 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn moet je beslissen of je iets wilt ruilen of herroepen en dat duidelijk bij ons melden.  Dan kan door dit te melden via ons e-mail adres info@chick-a-dees.nl of het digitaal sturen van het ruilformulier  of het herroepingsformulier.

Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Een uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde artikelen, artikelen speciaal voor u gemaakt. Bijvoorbeeld artikelen met een naam, logo of tekst bedrukking, deze kunnen niet retour genomen worden.

De volgende zaken zijn van belang:

 • Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd. 
 • Retourgestuurde artikelen worden niet terug genomen indien: 
  • Ze gedragen en/of gewassen zijn;
  • Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen; 
  • Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd. 

Product ruilen, of bestelling deels retour

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Het product dat je wilt hebben kun je zelf weer bestellen en betalen via de website. Het product dat je wilt ruilen, stuur je eenvoudig naar ons terug. Je ontvangt van ons een retourlink om met korting je pakket te kunnen frankeren.

Zodra we het product/artikel retour en in goede orde hebben ontvangen krijg je hiervan bericht.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Annuleren/herroepen van de gehele bestelling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als u uw gehele bestelling annuleert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Terug sturen 

Na het aanmelden van een ruiling of annulering (herroeping) via e-mail ontvangt u van ons een zo genaamde  retourlink. Via deze link kunt u online met korting een post etiket aanmaken om uw retourzending frankeren. Dit kost voor pakketten hetzelfde als de een reguliere verzending bij ons: €4.95 in Nederland, een stuk voordeliger dan het huidige tarief van PostNL van bijna 7€. Alle andere tarieven vind je hier terug.

Voeg het ruilformulier /modelformulier voor herroeping toe aan de te retourneren bestelling. Een handgeschreven briefje met dezelfde gegevens mag ook.

Zodra we het product/artikel retour in goede orde hebben ontvangen krijg je hiervan bericht.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

We verwijzen u ook naar onze Algemene Voorwaarden 

BewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren