• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen en retour

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Retour - het terugsturen van uw bestelling

Informatie in het kort:

 1. In de e-mail die je eerder ontving met de track & trace code om uw bestelling te volgen, zit een instructie om je retour pakket tegen gereduceerd tarief te frankeren. Hiermee kun je tegen gereduceerd tarief (€4.95 in NL en €12 voor België) een postetiket maken om jouw pakket via PostNL te retourneren. Zelf terug sturen via een andere pakketdienst kan natuurlijk ook.Heeft u deze niet ontvangen: 
  • Meldt de retour, herroeping even aan door ons een mailtje (info@chick-a-dees.nl) te sturen.
  • Je ontvangt van ons een retourlink.
 2. Zorg dat duidelijk is dat jij de afzender bent en wat je wilt dat er met de producten gebeurd. Stuur bijvoorbeeld de pakbon retour met een aantekening wat je precies wilt dat er gebeurd. Ook kun je een ruil- of herroepingsformulier printen en toevoegen.
 3. Wil je ruilen; plaats dan een nieuwe bestelling van het product dat je wilt hebben. Bij herhaal bestellingen van vaste klanten (= zelfde e-mailadres bij bestellen) wordt automatisch 5% korting verrekend. *
 4. Binnen enkele dagen na ontvangst van jouw retour, ontvang je van ons bericht dat deze is aangekomen en wordt deze verder afgehandeld.
 5. Crediteren en terugbetalen van retour genomen producten handelen we snel af, in ieder geval ruim vóór de wettelijke termijn 14 dagen. Mits het product in goede orde retour ontvangen is.

* de 5% vaste klantenkorting geldt niet in combinatie met kortingscode acties.

Getest door de consumenten bond

Ons retour beleid is getest de Consumenten Bond , door middel van zgn. mystery shoppers door de (april 2018). De resultaten van dit onderzoek kunt u via ons blog terug lezen.

Zicht termijn - terugstuur termijn

Je hebt je bestelling na ontvangst 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn moet je beslissen of je iets wilt ruilen of herroepen en dat duidelijk bij ons melden.  Dan kan door dit te melden via ons e-mail adres info@chick-a-dees.nl of het digitaal sturen van het ruilformulier  of het herroepingsformulier.

Na deze melding heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Een uitzondering hierop zijn gepersonaliseerde artikelen, artikelen speciaal voor u gemaakt. Bijvoorbeeld artikelen met een naam, logo of tekst bedrukking, deze kunnen niet retour genomen worden.

De volgende zaken zijn van belang:

 • Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en indien van toepassing in originele verpakking worden geretourneerd. 
 • Retour gestuurde artikelen worden niet terug genomen indien: 
  • Ze gedragen en/of gewassen zijn;
  • Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt de schade/een gebrek te herstellen; 
  • Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.

 

Annuleren (herroepen) van de gehele bestelling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd als u uw gehele bestelling annuleert. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Kosten retour sturen

Voor het terugsturen van uw pakket middels onze retour regeling, rekenen we de onderstaande tarieven.
 
 
Land
 Betaalwijze   
 Eigen bijdrage consument
Nederland
€ 4,95
België
€ 12
Duitsland
€ 12
Oostenrijk
€10,75
Denemarken
€ 10,75
Frankrijk
€ 12
Monaco
€ 10,75
Verenigd Koninkrijk
€ 15
Tsjechië
€ 10,75
Slowakije
€ 10,75
Bulgarije
€ 16,50
Estland
€ 16,50
Letland
€ 16,50
Litouwen
€16.50
Ierland
€ 16.50
Portugal
€ 16.50
Zweden
€16.50
     
‘Wereld’
€30 + 5€ per kilo gewichtWe verwijzen u ook naar onze Algemene Voorwaarden 

BewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren