Superbellen plezier in de winter

Superbellen plezier in de winter

Superbellen zijn niet alleen héél leuk om te maken in de zomer, juist ook in de winter! Bij flinke vorst bevriezen de bellen in de lucht, een prachtig spektakel!

Superbellen

Elke zomer hebben mijn kinderen en ik én niet te vergeten de kinderen uit de buurt de grootste lol met het maken van Superzeepbellen.

 

Nu de winter is aangebroken, hoop ik op flinke vorst. Waarom? Omdat de superzeepbellen in de lucht bevriezen. Je kind zal zijn/haar ogen uitkijken. Wat een prachtig effect!

Hoe te werk?


Laat een klein kommetje of diepe schotel met super zeepbellen sop een tijdje buiten staan, zodat deze goed koud wordt.

Doop je superzeepbellen stokken hier in en loop een stukje naar achter of laat de wind door je stokken waaien.

Plakt de bel nog aan je touw, plaats 'm dan heel zachtjes op bijvoorbeeld de grond of de tuintafel. Of laat de bel zelf zijn weg vinden. Nu maar hopen dat hij niet kapot gaat. Práchtig!

Bevriezen ze niet? Dan is de temperatuur buiten toch nog te 'warm'. Of je bellensop is nog te warm, laat het in dat geval nog even buiten staan. Gelukkig kun je ook zonder dat ze bevriezen héél veel plezier hebben in de winter.

 

Superzeepbellen

Superbellen stokken, sets en recepten met het geheime ingrediënt kun je kopen in mijn webshop. Er zijn startersets met twee stooeken waarmee je SUPERZEEPBELLEN kunt maken, die groter kunnen worden dan jezelf. (volg de link naar de webshop voor meer informatie)

Het recept voor het sop waaraan een speciaal poeder moet worden toegevoegd om het zeepwater extra stevig te maken is daarbij heel belangrijk. Een hele set bestaat uit de stokjes, het recept en het speciale poeder om super zeepbellen te maken.

Veel plezier!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden