Blog

10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober a.s. is het de Dag van de Duurzaamheid. Dat ik met chick-a-dees al een tijdje duurzaam bezig bent weet je misschien al wel maar toch willen we je deze week wat meer laten weten over de duurzame buitenkleding van chick-a-dees, de duurzame alternatieven voor wegwerp plastic en een kijkje achter de schermen bij Chick-a-dees. Lees je mee ?

Zomer rooster

Zomer rooster

We hebben dit jaar géén zomersluiting. Alle bestellingen worden binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Echter in de maand augustus doen wij het wat rustiger aan. We gaan genieten van ons gezin, de nieuwe bbq, onze tuin en bijbehorende oogst, de zomer, de natuur en het buiten zijn. Ons atelier voor personalisering is om die reden gesloten.

Appelplukdag 2018

Appelplukdag 2018

Het oogstseizoen is weer aangebroken en wat is het leuk om er samen met jouw kind(eren) op uit te trekken en hen te laten kennis maken met alles wat de natuur ons nu geeft. Samen appels (en peren) plukken is ontzettend leuk. Aanstaande zaterdag is het landelijke Appelplukdag en daar besteden we graag extra aandacht aan!