Blog

Acht jaar Chick-a-dees!

  • Geplaatst op
  • Door Misan Keller
  • 0
Acht jaar Chick-a-dees!

5 maart 2011
Acht jaar geleden liep ik het kantoor van de Kamer van Koophandel in Alphen aan den Rijn binnen. Enigszins zenuwachtig deelde ik mijn plannen en een uur later had ik mijn kvk-nummer aangevraagd en was Chick-a-dees geboren. Met bijbehorend logo (bovenste)

Winactie: een online cursus moestuinieren van Ouders van Nature!

Winactie: een online cursus moestuinieren van Ouders van Nature!

**actie gesloten**Een moestuin; je eigen groente of fruit kweken! Kinderen echt laten zien hoe iets groeit. Samen met je kind met je handen in de aarde, zaaien, vertroetelen en natuurlijk oogsten. Het klinkt super én dat is het ook! Zeker met de moestuin cursus van Ouders Van Nature. Helemaal leuk is dat ik een moestuin cursus mag weg geven!

Waterdichtheid buitenkleding

Waterdichtheid buitenkleding

De regen- en buitenkleding wordt tegenwoordig steeds 'technischer'. Er wordt ontzettend veel ontwikkeld op het gebied van draagcomfort, waterdichte- maar ook ademende eigenschappen van buitenkleding. Waterdichte kleding is voorzien van 10000 mm, 5000 mm labels, maar wat houden al die waardes nou precies in én wat zegt het over de kleding? De belangrijkste vraag is dan welke waarde is nodig bij de waterdichtheid van jouw kleding en dat hangt natuurlijk af van wat je gaat doen in die kleding.

10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

Op 10 oktober a.s. is het de Dag van de Duurzaamheid. Dat ik met chick-a-dees al een tijdje duurzaam bezig bent weet je misschien al wel maar toch willen we je deze week wat meer laten weten over de duurzame buitenkleding van chick-a-dees, de duurzame alternatieven voor wegwerp plastic en een kijkje achter de schermen bij Chick-a-dees. Lees je mee ?

Appelplukdag 2018

Appelplukdag 2018

Het oogstseizoen is weer aangebroken en wat is het leuk om er samen met jouw kind(eren) op uit te trekken en hen te laten kennis maken met alles wat de natuur ons nu geeft. Samen appels (en peren) plukken is ontzettend leuk. Aanstaande zaterdag is het landelijke Appelplukdag en daar besteden we graag extra aandacht aan!