Blog

ForestKids : waar kopen zij deze buitenspeelkleding?

ForestKids : waar kopen zij deze buitenspeelkleding?

Forest Kids Early learning in Canada is een zgn Forest School: kinderopvang buiten, in het bos. Op hun Facebook pagina komen de meest geweldige filmpjes voorbij van spelende kinderen die los gaan in modder en regenplassen en zelfs heerlijk buiten slapen. Opvang in de buitenlucht: daar hoort speciale buitenspeelkleding bij. Van dat soort dat écht tegen een stootje kan. Gelukkig hoef je niet helemaal naar de andere kant van de wereld om dit soort kleding aan te schaffen. Dat kan gewoon bij Chick-a-dees.nl

Vet cool: Glow in the dark regenpakken!

Vet cool: Glow in the dark regenpakken!

Vet cool! Zo noemden mijn kinderen deze regenpakken van Regatta, toen ze hoorden dat de prints op deze pakken licht geven in het donker. En de term regenpakken dekt niet eens de lading! Het is en super slim pak waarop de nieuwste technieken zijn toegepast waardoor je ze niet alleen als regenpak maar ook als kinder skipak kunt gebruiken. Nu nog kiezen: ga je voor vleermuizen of vossen hoofden?

5 tips om jouw kind warm te houden in de winter

5 tips om jouw kind warm te houden in de winter

Niets houdt kinderen tegen om te spelen en ontdekken, toch? Ook niet in de koudere maanden van het jaar, slecht weer bestaat niet zeg ik altijd. Alles is op te lossen met goede kleding en slimme tips. Ik maakte een top 5 voor je.