Overalls en tuinbroeken voor carnaval

Overalls en tuinbroeken voor carnaval

Carnaval. Geen carnaval zonder gekke outfits en niet te vergeten overalls en tuinbroeken. In uni, één, twee of zelfs drie verschillende kleuren. Nu nog kiezen... Ga je voor een overall of voor een tuinbroek? Weke kleur(en) en bedrukt of onbedrukt? We helpen graag een handje.

Carnaval

Sinds enkele jaren woon ik met veel plezier in Boskoop, en als Boskoopse ontkom je niet aan het jaarlijkse Boskoopse carnaval. Of moet ik zeggen Kwakveense? Want tijdens het carnaval wordt Boskoop omgedoopt in Kwakveen. Kwakveen, kikkers?? Jawel want je bent geen Boskoper als je niet ooit in t kroos hebt gelegen! Met al het water om dit boomkwekersdorp ontkom je er niet aan om ooit t water in te vallen. Hoe toepasselijk is dan ook de naam voor de Boskoopse carnavalsvereniging "de Krooshappers'.

Elk jaar weer trekt er een bonte carnavalsstoet voorbij. Een feest om te zien! Vorige week viel het mooie Krooshappers magazine in de brievenbus en konden we ons weer verheugen op komend carnavals seizoen.


Overalls en tuinbroeken voor carnaval

De grote vraag naar overalls en tuinbroeken voor volwassenen in de periode voor het caranval, deed me besluiten om niet meer alleen kinderen te helpen aan zo'n mooie tuinbroek of overall maar deze ook aan te bieden voor volwassenen.


Alle overalls  en tuinbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vanaf maat 34 t/m 66. In mijn eigen atelier kunnen deze worden voorzien van een leuke tekst of afbeelding.

Wil je nét iets anders, of een eigen bedrukking/plaatje/logo, neem gerust contact met ons op, we zijn erg flexibel en denken graag mee! info@chick-a-dees.nl

Een leuk voorbeeld én het eindresultaat is een groep meiden die als heuse "golddiggers" in een optocht in Brabant mee liepen. Hun idee werkten we uit met een mooi gouden print en een bijpassend lettertype. Als dank stuurden ze mij bovenstaande foto, erg leuk!

Heb je mijn advies nodig, of hulp bij het kiezen van een maat of bedrukking? Mail me of maak gebruik van de chat functie rechts onderin je scherm. Ben ik niet online? Dan kun je daar ook je gegevens achterlaten en neem ik op een later tijdstip contact met je op.

 

 

 

 

Reacties

  1. Marga de Heus Marga de Heus

    Hoi Misan!
    Wat leuk om te zien dat je zo goed aan de weg timmert! Superleuk die tuinbroeken.
    Ik ben vandaag voor het laatst bij Vergeer, heb een nieuwe baan gevonden voor 4 dagen dus ben ook van het UWV af. Vind het jammer maar Vergeer kon mij geen andere baan bieden dus heb voor mezelf gekozen.
    Superveel sukses nog en de hartelijke groeten (Receptioniste Vergeer Holland, weet je nog?)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden