Kinder werkbroeken

Kinder werkbroeken

Helpt jouw kind ook zo graag met klussen in én om het huis? Is jouw zoon of dochter een echte "Bob de Bouwer"? Dan zijn deze prachtige werkbroeken, mét bijpassend t-shirts vast iets voor jou.

Onze kinderen doen ons graag na, mini versies van volwassenen zijn het vaak. Kinderen vinden het maar wát interessant en leuk om ons in van alles na te doen.

Toen ik tijdens mijn zoektocht naar nieuwe producten deze werkbroeken voor kinderen tegen kwam, wist ik dat dit iets was waar meer ouders naar op zoek zijn.

Stoere vaders of moeders in werk- en klusoutfit krijgen er zo een mini versie bij. Jouw zoon of dochter vindt onze échte werkbroeken mét bijpassend klus t-shirt vast het einde. De broeken, ook wel workers genoemd, zijn er in drie kleuren: kelp, donkerblauw en roze.

T-shirts en Longsleeves met tractor

Helpt jouw zoon of dochter op de boerderij, of is hij/zij gék van tractoren? De nieuwe collectie bestaat uit t-shirts met korte en lange mouwen met stoere fotoprint mét tractoren. Ook weer goed te combineren met de stoere workers of een spijkerbroek natuurlijk.


T-shirts en longsleeves met gereedschap

Naast de fotoprint t-shirt met de tractoren bestaat de collectie ook uit klus shirts. Shirts met lange en korte mouwen met allerlei klus gereedschap er op. 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden