• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bedrukken

Chick-a-dees.nl drukt een groot gedeelte van de opdrachten in eigen atelier. Hierdoor kunnen we snel aan de slag en heeft u uw bedrijfskleding snel in huis. Daarnaast werken we met een aantal zeer gewaardeerde partners welke uw bedrijfskleding ook snel kan voorzien van uw logo of bedrijfsnaam: bedrukken of borduren.

Flex bedrukking

Flex-druk is een techniek waarbij het gekozen ontwerp uit een dunne gekleurde folie gesneden wordt. Vervolgens wordt deze onder een druk en hoge temperatuur op de bedrijfskleding gedrukt. Er zijn vele soorten Flex-kleuren, bijna iedere kleur is leverbaar en er kan ook op bijna ieder materiaal gedrukt worden. Flex bedrukking is een goedkope oplossing bij bedrukking van één of enkele stuks. Flexfolie kan niet tegen de droger en moet liefst binnenste buiten gestreken worden en is daardoor minder geschikt voor industriële reiniging.

Borduren

Borduren is een mooie duurzame manier om uw bedrijfskleding te voorzien van een bedrijfslogo of naam. Borduren kan al vanaf 1 stuk. De prijs van de borduring hangt af van het aantal kleuren, de grootte ervan en de complexiteit van het logo.

Bedrukte overalls met logoZeefdruk

Zeefdrukken is een goede en redelijk goedkope manier om uw bedrijfslogo of naam in exacte PMS kleuren te kunnen drukken.

Zeefdrukken is een mogelijkheid als u meerdere stuks wilt laten bedrukken. Dit heeft te maken met de kosten voor de zeef; voor elke kleur moet er een speciale zeef worden gemaakt.

Zeefdruk is wasbaar op 40 graden en minder geschikt voor industriële reiniging er van. 

Transfer

Transferdruk is een een interessante techniek als het gaat om grote aantallen. De transfers zijn geschikt voor alle ondergronden dus ook geschikt voor nylon en polyester e.d Er kan worden gekozen voor 1, 2, 3 of 4 kleuren druk, full color, alle pms kleuren als ook zilver en goud. Deze bedrukking is geschikt voor industriële reiniging.

In overleg bepalen we de beste toepassing van de bedrukking op uw werk- of bedrijfskleding zodat deze bijvoorbeeld gewoon industrieel gereinigd kan worden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw bedrijfslogo.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via info@chick-a-dees.nl of telefonisch via 06-24483823