• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SkipHop (1)

Merken
SkipHop streeft naar perfecte producten en zijn erg fanatiek als het om de veiligheid van hun kinder en babyproducten gaat.
Het team van het Amerikaanse SkipHop perfectioneert onvermoeibaar elk detail, component , kleur en functie zodat het hun buitengewoon hoge normen overtreft qua ontwerp en alle geldende veiligheidseisen. Als ze niet helemaal verliefd op een product zijn dat ze hebben gemaakt , zouden zij het nooit verkopen. Wanneer je een aankoop doet van Skip Hop creatie , willen zij u het gevoel geven dat er geen detail over het hoofd werd gezien. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Skip Hop producten voldoen aan of overtreffen alle geldende normen voor de veiligheid van een product in de markt. Dit omvat fysieke / mechanische normen , evenals de recente wetgeving met betrekking tot chemische stoffen en mineralen zoals BPA , lood en ftalaten. Alle partijen die betrokken zijn bij de productie van Skip Hop producten zijn verplicht om deze richtlijnen te volgen , en alle tests worden uitgevoerd door geregistreerde onafhankelijke testbedrijven .
Toon 1 - 1 van 1