• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lunchskins (5)

Merken
Kleur
Eigenschappen

Lunchskins zijn het duurzame alternatief voor plastic wegwerp boterhamzakjes. Herbruikbaar, gemakkelijk schoon te maken met een sopje of in de vaatwasser én ze drogen snel.

De LunchSkins zakjes zijn een geweldig alternatief voor wegwerp plastic zakken. LunchSkins zijn gemaakt van een snel drogende stof die is gecoat met een voedselveilige polyurethaan voering. Deze unieke hoogwaardige stof werd oorspronkelijk vervaardigd voor banketbakkers, gebruikt in bakkerijen, restaurants en keukens.

Daarnaast zijn LunchSkins vetvast en vochtbestendig waardoor ze ideaal zijn voor rommelige broodjes en snacks. De frisse, moderne ontwerpen maken een fijne aanvulling op elke lunch! LunchSkins worden regelmatig getest door middel van strenge eisen door onafhankelijke laboratoria .

Veilig

Ze zijn gecertificeerd als lood, Bisfenol-A (BPA) en ftalaatvrij. LunchSkins ontmoet federale en staat, waaronder Californië, veiligheidsvereisten voor consumentenproducten.

Duurzaam

Ze zijn duurzaam en herbruikbaar en vervangen eenmalige zakken die in stortplaatsen vallen. De plastic sandwichzakken die u al jaren gebruikt heeft, maken ruimte in stortplaatsen en kunnen in de waterwegen komen. Elke LunchSkin tas wordt slechts één keer geproduceerd maar kan honderden keren gebruikt worden, waardoor vervuiling en afval worden verminderd.     

Lunchskins in het kort

  • Gemaakt van gecertificeerde voedselveilige lichte stof met vochtvaste voering
  • Vervangt honderden plastic zakken     
  • Loodvrij, bpa-vrij, ftalaatvrij
  • Sluiting met vouwklep en klittenbandsluiting
  • Handig gebied om naam op zak te schrijven

Verzorging

LunchSkins-herbruikbare zakjes zijn ontworpen om in de bovenste rek van uw vaatwasser te worden gewassen, met de hand met zeep en warm water of in de wasmachine (alleen koudwas / spoeling).

Ongeacht de methode die u kiest, dient u LunchSkins-herbruikbare zakjes goed te laten drogen een de lucht. Het mag niet in de (was)droger worden gelaten of in de vaatwasser laten drogen.Lunchskin green lizardLunchskins kunnen in de vaatwasserboterhamzakjes duurzaam

Gebruik de Lunchskins niet alleen voor boterhammen, of fruit, maar ook voor snoepjes, cosmetica en veel meer.

Het katoenen zakje is voorzien van een waterdichte voedselveilige coating aan de binnenzijde.

De Lunchskins hebben een erg handig formaat en maak je dicht met de sterke klittenband sluiting.

De verf die gebruikt is voor de katoenen stof is 100% vrij van lood. Daarnaast is de lunchskin vrij van BPA’s en phthalaten erg belangrijk.

In een regulier zakje passen twee boterhammen in de xl variant passen er zelf vier!

 

Lees meer
Toon 1 - 5 van 5