• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Duurzame kleding van Celavi

duurzame kinderkleding van celavi

Duurzame kinder (regen)kleding

CeLaVi besteedt bijzondere aandacht aan het verminderen van de impact op het milieu. Dit is een continu proces, waarbij zij voortdurend hun verantwoordelijkheden en evalueren leveranciers.

Celavi is er van overtuigd dat deze inspanningen de moeite waard zijn, en dat dit het juiste is voor het belang van zowel onze kinderen en in het belang van de wereld waarin we leven.

Een van hun speerpunten is ervoor te zorgen dat hun producten geen schadelijke kleurstoffen en chemicaliën bevatten. Zij benadrukken ook het belang van het niet gebruiken van nikkel of kleurstoffen die zware metalen in hun producten.

 

Gedragscode

Verantwoorde productie

Het is van essentieel belang , dat de werkomgeving, waar de producten worden vervaardigd, van de hoogste normen is. 

"Celavi tolereert geen kinderarbeid, discriminatie of andere respectloze behandeling van werknemers.
Maar we moeten ook erkennen dat de producerende landen, in sommige gevallen, hebben een iets andere culturele beleving van verantwoorde productie van de onze. Daarom blijven we constant in dialoog met onze leveranciers en fabrikanten. We stellen dat, een fatsoenlijke werkomgeving verhoogt de productiviteit en tevredenheid van de medewerkers, en we zijn erg blij met de verbeteringen die onze eisen helpen creëren. Door continue toezicht, proberen we ervoor te zorgen dat onze overeenkomsten en eisen wordt voldaan. We eisen ook dat onze afspraken worden nageleefd, door de gehele supply chain, om te voldoen aan onze regels voor verantwoorde productie. Lees het hele Brands4kids Code of Conduct hier. Levensvatbare productie Bij Brands4kids, we zijn zeer bewust van het werk dat wordt gedaan om milieuverontreinigende stoffen te verminderen. Dit is een continu en doorlopend proces, waarbij we voortdurend herzien onze verantwoordelijkheden en beoordelen van onze leveranciers. Hoewel het is zowel tijd en middelen verbruiken, zijn we ervan overtuigd dat het werk de moeite waard, en dat het het juiste ding om te doen, omwille van zowel onze kinderen en in het belang van de wereld waarin we leven. Een van onze specifieke gebieden focus, is dat onze producten geen schadelijke kleurstoffen en chemicaliën. Wij benadrukken ook het belang van het gebruik van niet nikkel, noch kleurstoffen die zware metalen in onze producten. Elk jaar hebben we een groot deel van onze producten Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Oeko-Tex certificering is de garantie van de consument dat het product geen schadelijke stoffen bevatten. Oeko-Tex tests worden uitgevoerd door onafhankelijke instituten, en de eisen die worden voortdurend bijgewerkt met de meest recente onderzoek op het gebied van de medische wetenschappen te passen"