• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Buitenspeelkleding voor KDV & BSO

Buitenspeelkleding voor KDV & BSO

Chick-a-dees is al geruime tijd dé aanbieder voor buitenspeelkleding voor kinderen van 0-12 jaar. Ons assortiment bestaat onder andere uit kinderoveralls, regenoveralls, regenbroeken en regenlaarsjes.

Reeds vele kinderopvang organisaties hebben onze buitenkleding al mogen ervaren. Zo zijn onze kinderoveralls o.a. al gesignaleerd in Flevoland, Drenthe en Zeeland. Onze regenbroeken en regenoveralls in Friesland, Noord-Brabant en Overijssel. Chick-a-dees heeft heerlijke kleding waarin naar hartenlust buiten gespeeld en geravot kan worden.

Buitenspelen in weer en wind 

Veel van onze zakelijk klanten zijn kinderopvangorganisaties in Nederland en België met een beleid dat er op gericht is om zo veel mogelijk met de kinderen naar buiten te gaan. Zij richten zich over het algemeen op kinderen in de leeftijd tussen 0-4 jaar, sommigen ook met opvang voor kinderen tot 12 jaar. Hieronder een aantal voorbeelden:

Kinderoveralls (met én zonder logo)

Een aantal agrarische kinderopvangorganisaties kiezen voor de gekleurde overalls. Deze kunnen gemakkelijk over de eigen kleding heen aan getrokken worden.

De oudere kinderen kunnen deze zelf aan trekken en de jongere kinderen hebben een beetje hulp met het aantrekken nodig. Dit is gelukkig nooit een struikelblok geweest. Met een beetje extra aandacht hoeft dit niet meer te kosten dan het aandoen van een jas. Oefening baart kunst ten slotte. 

Voordeel is dat de kleding die de kinderen dragen niet beschadigd of vies wordt tijdens het kruipen en buitenspelen. De overall beschermt de kleding. 

Alle overalls zijn beschikbaar vanaf maat 74 tm 176 in 10 verschillende kleuren. Desgewenst voorzien van een tekst of een logo.  Ook voor de leiding hebben we

Waterproof overalls

Onze waterproof (regen)overalls zijn écht waterdicht en kunnen écht tegen een stootje. Standaard verkrijgbaar in 3 kleuren: navy, rood en korenblauw. Op aanvraag óók in donkergroen. 

Deze regenpakken uit één stuk zijn er ook voor de allerkleinsten; vanaf maat 80 (12-18 mnd) tot en met leeftijd zes jaar. Ze vallen ruim en kunnen absoluut tegen een stootje. Ook deze pakke kunnen weer bedrukt worden met een logo of tekst.

 

Waterproof overallWaterproof overalls plukkebol


Regenlaarsjes


Onze regenlaarsjes , van het Deense merk Celavi, zijn gemaakt zijn van natuur rubber en mede daardoor gaan ze langer mee dan pvc laarsjes. De laarsjes zijn handgemaakt en hebben een speciale pasvorm waardoor deze minder 'sloffen' dan normale kaplaarsjes.

Regenlaarsjes celaviCelavi heeft ontzettend veel kleuren en maten regenlaarsjes, we hebben niet alles op onze website staan.

Is er een kleur welke u zoekt of een bepaalde maat laat het ons weten, er is meer mogelijk dan alleen de maten, kleuren en aantallen in de webshop.

De laarsjes van Celavi zijn verkijgbaar vanaf maat 19 t/m 35.

Regenbroeken & regenjassen

In Scandinavië weten ze waar outdoorkleding aan moet voldoen. Het Deense Celavi produceert duurzame en kwalitatieve regenkleding in de mooiste kleuren. Er zijn al regenbroeken verkrijgbaar vanaf maat 70 t/m 140. De kleuren van de broeken matchen weer prachtig bij de regenjassen van Celavi. Kies voor dezelfde óf een afwijkende kleur om de leukste combinaties te maken. Zit de kleur van uw gading er niet bij, laat ons gerust weten welke kleur u zoekt, we hebben slechts een deel in onze webshop opgenomen.

Nieuwsbrief inschrijving

Wilt u op de hoogte blijven van onze (nieuwe) collectie, tips over en voor kinderen, buitenspelen en meer? Schrijf je dan in voor Chick-a-dees Post voor de Kinderopvang.

 

Over Chick-a-dees.nl en eigenaresse Misan Keller

Voor diegenen die mij of de buitenkleding nog niet kennen, een aantal weetjes.

  • Chick-a-dees betekent ‘Pimpelmeesjes’ en wordt uitgesproken als [tjik-uh-dies].
  • Webshop eigenaresse Misan Keller blogt regelmatig over buitenspelen en nog veel meer wat haar inspireert net als op o.a. Facebook, Twitter en Pinterest.
  • Regelmatig is er een gastblogger op onze website aan het woord met zijn/haar visie op buitenspelen en natuurbeleving voor kinderen.
  • Chick-a-dees is gevestigd in het ‘Groene Hart’ ; in boomkwekersdorp Boskoop.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren