Contact

ProfielfotoBezoek én afhaal adres*;

Chick-a-dees.nl , Biezen 105
2771CT Boskoop

*alleen op afspraak, we hebben geen fysieke winkel.

Volg Chick-a-dees en zie wat me inspireert via social media:

Facebook, Twitter en Pinterest

 

Bereikbaarheid

Chick-a-dees is een eenvrouwsbedrijf, waardoor het voor mij niet altijd mogelijk is telefoontjes aan te nemen. De klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via email:  info@chick-a-dees.nl of via de chat functie. Ik antwoord niet 24 uur per dag maar wel snel.

 

Levertijd

Na ontvangst van jouw bestelling (en betaling) zullen we deze direct in behandeling nemen. Wij verzenden met PostNL binnen Nederland.

Meestal is jouw bestelling de volgende werkdag in huis. Bij al onze producten staat de specifieke levertijd ook apart vermeld. De levertijden gelden over het algemeen ook voor België meestal de volgende werkdag in huis.

 

KVK en bankrekening

Chick-a-dees bestaat sinds 2011 en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: KvKnr: 52237427. IBAN: NL61INGB0006037366 BIC: INGBNL2A

Keurmerk voor online shoppen

Wij hebben het Webwinkelkeurmerk waardoor u zeker weet dat u vertrouwd en veilig kunt winkelen.  

WebwinkelkeurKlachten

We doen ons uiterste best om u van dienst te zijn, maar het kan voorkomen dat u een klacht heeft. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@chick-a-dees.nl of via het contact formulier.

 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."