Versiertip voor overall en schmink tips voor carnaval

Versiertip voor overall en schmink tips voor carnaval

Nog geen idee met betrekking tot DE outfit voor carnaval? Met onze versiertips om je overall te versieren brengen we je wellicht op een idee.

Zoals we eerder in ons blog beschreven is een strijkapplicatie op een overall zelf eenvoudig er op te strijken of wij doen dat voor je.

Maar ook met iets eenvoudigs als een zwarte of witte textielstift maak je al iets heel bijzonders van je outfit. Met de juiste schmink erbij ben je helemaal klaar voor het feest!

Textielstiften

Zo kun je met een beetje fantasie en lef een oranje overall versieren door met een textielstift  tijgerstrepen te tekenen. Een paar strepen geven al een mooi effect.

Oranje overall Tijger schmink

Met een groene overall, een stoere blik en een geschminkte gezicht met een draak kom je natuurlijk ook een eind!

Panda schmink past weer heel erg goed bij ons Mudplay regen- en skipak Panda óf een zwarte overall.

Mudplay regenpak panda Panda schmink

Schminken

Schminken doe je natuurlijk met vegan, natuurlijke schmink. Deze is gemakkelijk te verwijderen en ook geschikt voor kinderen (en volwassenen) met een gevoelige huid. Deze is verkrijgbaar bij Inge, van IngeSminkt. Heb je de slag nog niet te pakken dan kun je via Inge ook workshops volgen.

Fantasie en lef


Dus met een beetje fantasie en lef kom je al een heel eind voor de carnaval. We kunnen je vast helpen aan een overall in roze, oranje, rood, limegroen, donkergroen, korenblauw, navyblauw, geel of zwart. Of wellicht aan één van die leuke en praktische tuinbroeken, ook voor ná de carnaval om lekker in buiten te spelen of lekker in de moestuin te helpen.

Veel plezier!
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden