Pimp je overall met strijk applicaties

Pimp je overall met strijk applicaties

Er zijn heel veel manieren om je overall te versieren. Naast het drukken van een naam op je overall kun je je overall ook versieren met een leuke strijkapllicatie.

We hebben een ruime keuze in strijkapplicaties, full color applicaties welke je zelf op je overall, kinderoverall maar ook bijvoorbeeld op je t-shirt kunt strijken.

De applicaties zijn makkelijk op je overall te strijken, breken of barsten niet! Ze zijn tot 200 wasbeurten mooi van kleur en is op 40 graden wasbaar in de wasmachine.

Als je je strijkapplicatie bij ons aanschaft kunnen wij hem desgewenst voor je op de overall strijken.


Doe je het liever zelf dan volgt hier een kleine instructie, hoe je de strijkapplicatie zelf aanbrengt.

Het is niet heel moeilijk en als je toch twijfels hebt of het je lukt dan persen wij het voor je op de overall.Onze collectie


Alle strijkapplicatie uit onze winkel in full color, breken niet, schilferen niet en gaan zo'n 200 wasbeurten mee. Ter inspiratie laten we hier een paar leuke applicaties zien.

Vanzelfsprekend hebben we er nog veel meer. Wellicht zit er nog een leuke voor je bij?!

p.s. Het watermerk op de foto's is niet aanwezig op de applicatie zelf.applicatie met piloot vliegenierStrijkapplicatie ZwaanDinosaurus applicatieapplicatie kabouter spillebeenStrijkapplicatie konijntje op paddestoel Geborduurd vogeltje

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden