Versier je overall

Over-all overal

Over-all overal

Diana van Ewijk schreef een mooi blog over de overall met studs die we eerder maakten en waar we eerder over schreven. We delen graag haar blog "Over-all overal: buitenspeelpak voor scharrelkinderen', afkomstig van haar website.

Versiertip voor overall en schmink tips voor carnaval

Versiertip voor overall en schmink tips voor carnaval

Nog geen idee met betrekking tot DE outfit voor carnaval? Met onze versiertips om je overall te versieren brengen we je wellicht op een idee.

Zoals we eerder in ons blog beschreven is een strijkapplicatie op een overall zelf eenvoudig er op te strijken of wij doen dat voor je.

Maar ook met iets eenvoudigs als een zwarte of witte textielstift maak je al iets heel bijzonders van je outfit. Met de juiste schmink erbij ben je helemaal klaar voor het feest!

Pimp je overall met strijk applicaties

Pimp je overall met strijk applicaties

Er zijn heel veel manieren om je overall te versieren. Naast het drukken van een naam op je overall kun je je overall ook versieren met een leuke strijkapllicatie.

We hebben een ruime keuze in strijkapplicaties, full color applicaties welke je zelf op je overall, kinderoverall maar ook bijvoorbeeld op je t-shirt kunt strijken.

De applicaties zijn makkelijk op je overall te strijken, breken of barsten niet! Ze zijn tot 200 wasbeurten mooi van kleur en is op 40 graden wasbaar in de wasmachine.