Radio538 Coen en Sander regelen matchende overalls

Radio538 Coen en Sander regelen matchende overalls

Matchende overalls, daar was luisteraar Marloes naar op zoek toen zij contact zocht met Coen en Sander tijdens de uitzending van dinsdag 15 september j.l. In de rol van de Supermannen regelden zij matchende overalls voor Marloes en vriend Joris via Chick-a-dees!

Oproep matchende overalls

Op dinsdag 15 september werden we gebeld door een vriendin dat we Radio 538 moesten aanzetten omdat er een oproep werd gedaan voor Marloes bij de Coen en Sander Show. 

Omdat we geconcentreerd onze bestellingen aan het inpakken waren hadden we de eerste oproep gemist. maar gelukkig werd de zaak snel was helder; Marloes was regelmatig te vinden op de boerderij van haar vriend en zocht matchende overalls zodat tijdens het werk op de boerderij het duidelijk was dat zij bij elkaar hoorden.

Beluister & bekijk hieronder de uitzending


De Supermannen regelen matchende overalls

Joris

Coen en Sander belden met Joris, die nog van niets wist en op ludieke wijze overvallen werd door de Superhelden. Ondertussen namen wij contact op met de Coen en Sander show om te vertellen dat wij matchende overalls voor Marloes konden maken. We werden life in de uitzending gematcht en zo kon Marloes haar wensen overbrengen. 


Overalls 538 marloes oproep coen en sanderEindresultaat

Marloes koos voor twee zwarte overalls met een dubbele bedrukking. Op de achterkant Mr voor Joris en Mrs voor Marloes én op de borstzak hun voornamen. 


Wat hebben we overigens veel oplettende klanten, al tijdens de uitzending ontvingen we whatsapp berichten, ingesproken voicemail berichten en e-mailtjes om ons op de oproep te attenderen.

Héél erg bedankt hiervoor!

Marloes en Joris in hun overall van Chick-a-deesMarloes en Joris bedankten ons door het toezenden van onderstaande foto's, wat een mooi stel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden