Naar de boerderij- Voor Mijn Kleintje

  • Geplaatst op
  • Door Misan Keller/ Pauline van Voor Mijn Kleintje
  • 0
Naar de boerderij- Voor Mijn Kleintje

Blogger Pauline van 'Voor mijn kleintje' vertelt over haar ervaringen met onze overalls tijdens een bezoekje aan de boerderij. Het werd een gezellig, kleurrijk verhaal met práchtige foto's. Lees je mee?

Blogger Pauline van 'Voor mijn kleintje' vertelt over haar ervaringen met onze overalls tijdens een bezoekje aan de boerderij. Het werd een gezellig, kleurrijk verhaal met práchtige foto's. Lees je mee?


Ook zo'n stoere overall bestellen? Dat kan, met en zonder afbeelding, met naam of een ludieke tekst. 
 

Naar de boer? Een kinderoverall!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, ruim een week geleden waren we op bezoek bij de boer. We hebben wel vaker bij een boer gelogeerd en het verleden heeft mij geleerd dat kinderen op een boerderij niet schoon blijven. Dat is niet erg, dat is juist het smeuïge van het leven op de boerderij.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden