Chick-a-dees bij Flavourites

Chick-a-dees bij Flavourites

Webshoppen is populairder dan ooit. Je shopt gewoon lekker vanuit je favoriete plek in huis met een geurende thee binnen handbereik en een lekker muziekje op de achtergrond. In 2007 is Flavourites gestart, een verzameling van de allerleukste webshops met als doel overzicht aanbrengen in de wirwar van webshops in Nederland.

Heel blij zijn we dan ook dat chick-a-dees sinds februari 2015 bij deze unieke selectie van Flavourites behoort. Ons doel is niet alleen meer online bekendheid  maar ook te laten zien aan ouders dat er genoeg leuke kleding is om in buiten te spelen. Vies worden mág weer!

Chick-a-dees is in 2011 gestart als webshop met voornamelijk kinderoveralls en regenoveralls in het assortiment. Buitenspelen, ongeacht het weer is de rode draad in het assortiment van de webwinkel van oprichtster Misan Keller. Zelf geboren stadsmeisje, groeide zij op aan de rand van Rotterdam met uitzicht op de weilanden, de koeien en uitgestrekte vergezichten in de toenmalige Prins Alexanderpolder. In haar jeugd was ze meer buiten dan binnen, boomklimmen, verstoppertje spelen, balletje trappen, soep koken boven een écht vuur, het kon allemaal! Dat wilde zij ook voor haar eigen, maar ook andere kinderen: onbezorgd buiten spelen.

Met de kleding van chick-a-dees kan jouw kind onbezorgd buiten spelen, goed beschermd tegen het Nederlandse weer: kou, wind, regen en af en toe sneeuw. Het assortiment is de webwinkel is dusdanig samengesteld dat je kind(eren) heerlijk buiten kunnen spelen, zonder dat hij/zij het koud krijgt, nat wordt of dat goede kleding kapot gaat. Dus...lekker naar buiten! Of dat nu midden in de stad is of op het strand, het bos of in het park!We wensen iedereen dan ook veel shop plezier én vergeet niet onze blogs te lezen over buitenspelen, natuur en veel meer leuks!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden