Een overall, voor jouw kind, baby, kleuter of dreumes

Een overall, voor jouw kind, baby, kleuter of dreumes

Onbekommerd buiten spelen, lekker vrijuit spelen in zand, modder of nat gras. Gelukkig hoeven de kinderen niet meer voorzichtig te zijn, de kleren onder de overall blijven beschermd tegen slijtage, gaten in broeken én viezigheid.

Overalls voor kinderen: van baby tot kleuter en van dreumes tot tiener

 

Vrolijk gekleurde overalls in maar liefst tien kleuren, met of zonder bedrukking

 

Kinderen moeten onbekommerd buiten kunnen spelen. Maar worden nog wel eens geremd daarin omdat ze zuinig moeten zijn op hun kleren. Hoe vaak is jouw zoon of dochter niet thuis gekomen met weer een winkelhaak of kapotte knie in een broek? Maar al te vaak denk ik.

Erg praktisch is het om dan snel je overall aan te schieten en zonder veel zorgen heerlijk buiten te spelen. Naast de reguliere blauwe en rode overalls heeft Chick-a-dees nóg meer vrolijk gekleurde overalls waar uit gekozen kan worden. Limegroen en roze zijn hierbij ontzettend populair. Zeker na de introductie van de fuchsia (hardroze) variant.

Praktisch ontwerp en vele maten

De stevige stof waarvan de overalls van Chick-a-dees zijn gemaakt kunnen tegen een stootje. De overall is van 65% polyester en 35% katoen die er onder andere voor zorgt dat de kleur mooi blijft.

De overall heeft een verdekte dubbelzijdige stevige stalen ritssluiting. De rits kan open van boven naar beneden en van beneden naar boven, hándig voor jongens. De rug/taille is voorzien van elastiek en zorgt dat de overall ook mooi slank valt.

Verder zitten er twee zakken met klep op de borst,  twee zijzakken, twee intasten (waardoor je in de broekzak eronder kunt komen) en een achterzak en duimstokzak. Dankzij dit slimme ontwerp blijft de overall tijdens het spelen goed zitten en is er voldoende ruimte om in te spelen.

Onze overalls zijn verkrijgbaar voor baby's (vanaf maat 74) en de maten lopen door tot en met maat 176. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor overalls voor heren en dames.

Bedrukken en personaliseren

overall met naam, gepersonaliseerde overallPersonaliseren van jouw overall kan ook, je kuntkiezen uit diverse lettertypes, kleuren én plaatsen waarop je de overall kunt bedrukken. Het mest populair is een bedrukking op de rug, maar ook mouw, kraagje of borstzak bedrukking is mogelijk. Helemaal persoonlijk is het kiezen uit de diverse lettertypes. Zit jouw lettertype er niet bij, laat het ons weten, we kunnen de meeste lettertypes gewoon drukken.

overall met tractor, trekkerHou je niet van namen op een overall, ook dan kunnen we je helpen. Wat dacht je van een stoere tractor bedrukking op de rug van de overall, een konijntje of vrachtwagen? Er zijn enorm veel mogelijkheden om jouw overall helemaal te laten maken zoals jij wilt. Niet alleen met een boerderij thema, maar ook andere zoals voertuigen.

kinderoverall met logoRegelmatig bedrukken we overalls voor scholen, kinderdagverblijven en andere instellingen en bedrijven. Voor deze groep maar ook voor consumenten bieden we maatwerk voor overalls met logo. Dit kan zowel in full color of in één kleur. Een aantal voorbeelden zijn terug te vinden op onze website.

Snelle bezorging

We bezorgen snel, wil je de actuele bezorgtijd weten: deze staat vermeld bij elk product. We hebben een groot gedeelte op voorraad, waardoor we snel kunnen schakelen.

De kosten om te bezorgen vallen mee en zijn bij grotere orders vaak gratis. Hoe dat zit lees je hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden