Zomer rooster

Zomer rooster

We hebben dit jaar géén zomersluiting. Alle bestellingen worden binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Echter in de maand augustus doen wij het wat rustiger aan. We gaan genieten van ons gezin, de nieuwe bbq, onze tuin en bijbehorende oogst, de zomer, de natuur en het buiten zijn. Ons atelier voor personalisering is om die reden gesloten.

Webshop open

Indien u een bestelling plaatst in de maand augustus dan is de levertijd  ongeveer 3 werkdagen.  Zaterdag is in Nederland een bezorgdag: PostNL bezorgt dan zowel reguliere post als pakketten.

 

Atelier gesloten

Ons atelier voor het personaliseren en bedrukken van producten is gesloten vanaf 2-22 augustus. Het is ook niet mogelijk om deze artikelen te bestellen, of toe te voegen aan uw winkelwagen.

 

Atelier open

Vanaf 23 augustus is ons atelier weer open en kunnen gepersonaliseerde en bedrukte artikelen weer besteld worden. De levertijd gaat dan voor de meeste artikelen terug naar 1-2 werkdagen.

 

Bestellen tijdens jouw vakantie?

Ben je zelf op vakantie maar wil je wel nog een bestelling doen, dan kan dat. Laat het bezorgen op een postkantoor in de buurt. Daar ligt het twee weken lang voor je klaar. Deze service heet Pakjegemak en is te kiezen als verzendoptie tijdens het maken van je bestelling.

 

Fijne zomer!

 

Misan

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden