Vet cool: Glow in the dark regenpakken!

Vet cool: Glow in the dark regenpakken!

Vet cool! Zo noemden mijn kinderen deze regenpakken van Regatta, toen ze hoorden dat de prints op deze pakken licht geven in het donker. En de term regenpakken dekt niet eens de lading! Het is en super slim pak waarop de nieuwste technieken zijn toegepast waardoor je ze niet alleen als regenpak maar ook als kinder skipak kunt gebruiken. Nu nog kiezen: ga je voor vleermuizen of vossen hoofden?

Het Regatta Splat regen- en skipak in één is volledig waterdicht en ademend. Met getapete naden en een warme voering aan de de binnenkant van de capuchon. Het combineert waterdichte Isolite techniek met Thermo-Guard isolatie om jouw kind de hele dag comfortabel warm en droog te houden. 

Isolite is het waterdichte en ademende lichtgewicht weefselsysteem dat Regatta gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de pakken een uitzonderlijk ademend vermogen hebben en winddicht zijn.

Thermo-Guard - Isolatie bestaat uit geavanceerde synthetische vezels die lucht vasthouden om kinderen warm te houden in koude of sneeuwachtige omstandigheden. Het is zacht en licht maar toch ongelooflijk warm, sneldrogend en gemakkelijk in onderhoud.

In het kort:

  • Thermoguard Isolatie (Thermo-Guard)
  • Waterdicht, winddicht en ademend Isolite polyester stof
  • Reflecterende bies én glow in the dark print (geef licht in het donker)
  • Fleece gevoerd op de schouders en capuchon
  • Vaste capuchon
  • Elastiek in taille, mouw en broekspijpen
  • Machine wasbaar op 40grdn C.
  • Materiaal: 100% polyester met PU coating aan buitenzijde

Glow in the dark print

Veiligheid bij schemer en donker is belangrijk. De Splat pakken Bat / vleermuis van Regatta hebben niet alleen een reflecterende bies én merkje op het pak maar dus ook die coole Glow in the Dark print.

Let op: alleen het blauwe Splat pak met vleermuizen heeft de Glow in The Dark print.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden