Style my overall

Style my overall

Een kinderoverall, wanneer heb je die nou aan en is dat niet heel erg saai en meer voor op de boerderij? Nou wij vinden van niet! Je kunt een overall veel vaker aan dan alleen naar de (kinder) boerderij! De tijd is voorbij dat er alleen nog maar keuze was uit rode en blauwe overalls. Wat dacht je van lime groen, fuchsia roze en ja zelfs geel?! Je kunt de overall versieren met studs, een naam of ludieke tekst en ook met een leuke strijkapplicatie.

Een overall hip?

Wij vinden van wel! Niks leukers én praktischer dan naar buiten in zo'n mooi gekleurde overall. De overall beschermt de kleding van jouw kind tegen slijtage, modder, zand en bijvoorbeeld grasvlekken. Ook erg praktisch dus. Lekker buitenspelen dus, de zandbak in, over die nog nét natte glijbaan.

Een kinderoverall wordt over de eigen kleding heen gedragen, en dat is de reden waarom we niet in álle confectiematen overalls hebben. Ze vallen ruim, er moet immers kleding onder. Onze vrolijk gekleurde overalls zijn verkrijgbaar in een hele hoop prachtige kleuren. Donkergroen, rood en korenblauw maar ook kleuren als roze, fuchia roze, geel, oranje en lime groen. Neem maar eens een kijkje in ons assortiment blanco overalls voor alle kleuren. We hebben overalls in maat 74 t/m 176 en een deel van de kleuren is óók verkrijgbaar in een versie voor dames en heren.Style my overall

Dit seizoen zullen we op social media en onze blog de hashtag 'style my overall' gebruiken om te laten zien hoe leuk je de overall kunt combineren met accessoires zoals sjaaltjes, bedrukkingen, speelgoed, laarzen en nog veel meer. Hou onze facebookpagina, twitter en instagram account dus maar goed in de gaten.Lime groene overall

Lime groene overall met klompjes en tuinhandschoenenAllereerst willen we je de leuke combinatie laten zien van een lime groene kinderoverall met onze kinder tuinhandschoenen en klompjes. De klompjes in onze webwinkel worden veel besteld als kraamcadeautje, soms in combinatie met een overall of als onderdeel van de kraamkist/speelgoedkist.

Interesse in deze leuke producten? Hieronder de items mét link naar de webshop en de prijzen.Lime groene overall €22,50

Kinder tuinhandschoenen €4.95

Geboorteklompjes €17.50

  Roze overall met laarsjes en koe bedrukking

Roze overall met koe en laarsjes

Wat vind je van deze roze overall met koe op de borstzak? Verrassend met lime groene laarsjes toch? De laarsjes zijn handgemaakt van natuurrubber: duurzaam én gaan langer mee dan pvc laarsjes. Met het speciale sponsje met onderhouds middel welke meegeveleverd worden kun je ze onderhouden. Beetje lauw warm water afspoelen en dan even met het sponsje er overheen en je laarzen zijn weer als nieuw!

Interesse in deze leuke producten? Hieronder de items mét link naar de webshop en de prijzen.Roze overall €22,50

Koe bedrukking in fullcolor € 7.50

Lime groene natuur rubberen laarsjes €32.95

 

 

Dance Dance Dance in Schotland

lime groene kinderoveralls tijdens dansuitvoering

Deze maand kregen we een leuke order uit Schotland: voor een dans uitvoering was men op zoek naar onze appelgroene overalls mét bedrukking.

Met de maat-hulp was de juiste (Nederlandse) kindermaat zo gevonden en binnen drie dagen lagen de overalls aan de andere kant van het Kanaal.

En wat denk je? De Maniacs hebben zelfs gewonnen! Congrats Lisa!

appelgroene kinderoveralls

Lime groene kinderoverall met naam/tekst € 28,=

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden