Winactie: een online cursus moestuinieren van Ouders van Nature!

Winactie: een online cursus moestuinieren van Ouders van Nature!

**actie gesloten**Een moestuin; je eigen groente of fruit kweken! Kinderen echt laten zien hoe iets groeit. Samen met je kind met je handen in de aarde, zaaien, vertroetelen en natuurlijk oogsten. Het klinkt super én dat is het ook! Zeker met de moestuin cursus van Ouders Van Nature. Helemaal leuk is dat ik een moestuin cursus mag weg geven!

Winactie met Ouders van Nature

Chantal is moeder, pedagogisch medewerker, schrijver én natuurliefhebber. Zij is het gezicht van de website Ouders van Nature. Oudersvannature.nl is een online magazine met leuke en duurzame tips over opvoeden, eten en buitenspelen. Allemaal vanuit haar passie voor kinderen, natuur en lekker eten.

 

Chantal heeft de afgelopen jaren een handige online cursus ontwikkeld, een cursus moestuinieren. In eigen tempo, samen met je kind of kinderen. Thuis, of met de kinderen op school of jouw kinderopvang organisatie.Ouders van Nature en Chick-a-dees hebben samen een mooie winactie opgezet.

Je kunt hierbij de Moestuin Basis cursus winnen ter waarde van €179,= 

 


Gedurende 36 weken ontvang je elke week een module en kun je aan de slag. De cursus is helemaal van nu: het wordt ondersteund met vlogs, een Moestuin Community en een besloten Facebook groep. Je kunt in de community contact leggen met andere leden en informatie uitwisselen met elkaar én met Chantal.

 

Chantal legt het je graag uit in dit korte filmpje: 

Ga je thuis met je kind of kinderen aan de slag dan zou een basiscursus voldoende kunnen zijn. Wil je ook gebruik maken van 50 activiteitenkaarten voor onder- of bovenbouw dan kun je kiezen voor de Moestuin Plus cursus met 50 activiteiten kaarten of Moestuin Totaal, inclusief 100 activiteiten kaarten. Tot 14 februari zijn alle cursussen met een mooie korting te bestellen.  

Ouders van Nature en Chick-a-dees hebben samen een mooie winactie opgezet.

Je kunt hierbij de Moestuin Basis cursus winnen ter waarde van €179,=  

Wat moet je doen?

 1. reageer via onze post* hierover op Facebook, Twitter en/of Instagram of deel dit blog op Facebook of Twitter en Instagram en gebruik #moestuin en #chickadeesnl #oudersvannature (om je bericht te kunnen terug vinden moet je deze hashtags gebruiken en openbaar delen)
 2. én vertel ons in je post of reactie waarom jij graag zou willen winnen.

De winactie loopt tot en met 13 februari 2019. Op woensdag 13 februari om 20 uur wordt de winnaar bekent gemaakt via mijn social media kanalen.

 

* geen social media account? Je kunt ook meedoen door te hieronder je reactie achter te laten.

 

 

Reacties

 1. Terence van Tellingen Terence van Tellingen

  Wauw....Te gek. Ik hou van tuinieren en qua moestuinieren kan ik nog veel leren. Erg leuk om met ons zoontje te gaan uitvoeren op ons nieuwe stekje. Daarnaast ga ik het ook zeker gebruiken en inzetten op mijn school. Komen de troosteloze onkruidbakken weer goed tot leven!

 2. Misan keller Misan keller

  Om mee te doen, willen we graag weten waarom jij zou moeten winnen. Zie kopje "Wat moet je doen' in mijn blog.

 3. Stephanie Stephanie

  Oh hieraan wil ik graag meedoen!! Samen met mijn zoon een mooie tuin creëren, superleuk!! #moestuin #chickadeesnl #oudersvannature 

 4. h Klasens h Klasens

  Ons Groen kindercentrum in Gieten heeft vorig jaar een moestuin aangelegd. Ik gun onze leidsters meer kennis om samen met de kinderen te moestuinieren om zo samen met de kinderen te kunnen zaaien en oogsten om vervolgens een lekkere maaltijd te koken.
  Hartelijke groet
  Hennie Klasens

 5. annemarie annemarie

  We wonen al in het buitengebied, maar we kunnen nog wel wat kennis gebruiken! Ons doel is zoveel mogelijk van eigen tuin te leven en ik betrek daarbij graag mijn zoons die het heerlijk vinden om in de tuin te werken! Ik doe dus graag mee met de winactie.

 6. P. Trompety P. Trompety

  Ik zou graag de cursus willen winnen, niet voor mezelf maar voor een vriendin die ik al 37 jaar ken. Ze is dol op de natuur en doet haar best om alleen biologische producten te gebruiken. Daarnaast werk ze met kinderen en wil ze graag ook de kinderen leren hoe mooi de natuur kan zijn

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden