Lekker warm blijven in de winter

Lekker warm blijven in de winter

Het is november, de bomen worden steeds kaler en de kou komt er ook weer aan. Zo lang je kind goed warm is aangekleed, is het heerlijk om te spelen buiten. Heerlijk een frisse neus halen en met rode konen heel veel plezier beleven! Goede kleding is wel belangrijk, kleding die lekker zit én comfortabel warm is.

Laagjes

Door met laagjes te werken blijft je kind goed warm, tussen de lagen is een laagje lucht die door lichaamswarmte ook een beetje de warmte vast houdt. Het voordeel van het werken met laagjes is dat als het te warm wordt er altijd een laagje kan worden uitgetrokken. 


Vocht en regenTegen regen kun je je goed kleden. Bijvoorbeeld met het Regatta Puddle regenpak, het pak ademt wat er voor zorgt dat een teveel aan vocht gemakkelijk wordt afgevoerd. Immers ben je bezweet of is jouw (onder) kleding vochtig, dan koel je snel af.

Het Puddle regenpak is verkijgbaar in rood, roze, navy blauw en geel. Deze week komt daar nog de kleur groen bij. 

Is het te koud voor een ongevoerd regenpak, dan kun je een extra laag aan trekken.

De thermo buitenpakken van Celavi zijn hiervoor uitermate geschikt. Het geeft jouw ongevoerde regenpak een upgrade naar een gevoerd regenpak en kan zelfs ook gebruikt worden voor het spelen in de sneeuw.

Buitenpakken 

Thermo buitenpak celaviWe hebben al eerder geblogt over de veelzijdige thermo buitenpakken van Celavi. Het pak heeft vele toepassingen. Te dragen in zowel herfst en winter als in de lente!

De set bestaat uit twee delen; een jack én een broek. Beiden voorzien van reflectie voor goede zichtbaarheid in het donker. Het houdt je kind heerlijk warm en het geeft alle bewegingsvrijheid om buiten te spelen. Met versterkte en waterdichte delen op knieën en billen.

In de winter is het pak als extra laag te dragen onder ongevoerde (regen) kleding of als extra laag onder skipak. In herfst en lente is het pak te dragen als buitenspeelpak. Verkrijgbaar in diverse kleurenn en maten. 

Buitenspelen in de regen

Vergeet de paraplu's! 

Ga naar buiten, het kan echt: gewoon lekker spelen in de regen. Zolang er geen donder en bliksem is is het niet nodig je kinderen binnen te houden tijdens een stortbui. Verzamel regenjassen, hoeden en regenlaarzen, trek ze aan en ga lekker buitenspelen. Laat je kinderen ontdekken hoe anders de wereld is, terwijl de regen naar beneden gutst.

We verzamelden zes ideeén in ons blog: Veel plezier, het regent! 

Reacties

  1. FLauwerd2.0 FLauwerd2.0

    OMG die pakjes zijn zo nuttig vooral voor camouflage tijdens een onderkoelende lo les buiten als je moet rondjes lopen #helpikbevries :((((((((((((((

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden