Het is feest! Chick-a-dees bestaat 5 jaar!

Het is feest! Chick-a-dees bestaat 5 jaar!

Op 15 maart 2016 bestaat Chick-a-dees 5 jaar. In 2011 zijn we gestart met alleen de rode en de blauwe kinderoveralls en nu 5 jaar later hebben we maar liefst 10 kleuren in ons assortiment, een uitgebreide collectie kinder regenkleding en hebben we heel wat duurzame kinderproducten in ons assortiment opgenomen.

Wat is er veel gepasseerd, onze eerste braderie in Boskoop, maar ook regionale lentefeesten, jaarmarkten en landbouwdagen hebben we bezocht.

Naast een jubileum in 2016 is de volgende stap ook genomen; een eigen werkplek, niet meer vanuit huis maar een nieuw kantoor in een pand met een rijke historie. Op de gevel van ons kantoor aan de Biezen 105 in Boskoop prijkt nog steeds de naam "Homestead Nurseries" een echte Boskoopse (boom)kwekerij met klanten over de hele wereld. 

Die klanten over de hele wereld hebben wij ook. Alleen al afgelopen maand ontvingen we niet alleen bestellingen uit Nederland en België maar ook Ierland, de Verenigde Staten én zelfs Australië. 

Ons assortiment kinderoveralls is uitgebreid met maar liefst 10 verschillende kleuren overalls welke gepersionaliseerd kunnen worden, maar ook voorzien van een leuke afbeelding van bijvoorbeeld een tractor.

Kinderopvangorganisaties en scholen weten ons ook te vinden voor kinderregenkleding die écht tegen een stootje kan en ook nog verkijgbaar zijn in de kleinere (dreumes) maatjes. Uniek!

Vorig jaar introduceerden we Drink in the Box, een uniek onverwoestbaar doorzichtig drinkpakje dat je keer op keer kunt vullen met je eigen (gezonde) drankje. 

Voor al trouwe klanten bieden we alleen op 13, 14 en 15 maart 2016 een speciale jubileum korting aan oplopend tot wel 20%! Gebruik de kortingscode tijdens het plaatsen van jouw bestelling en de korting wordt automatisch verrekend. Let op: kortingen kunnen niet achteraf verrekend worden.

10% korting: code chickadees10 op bestellingen >25€ 

15% korting: code chickadees15 op bestellingen >50€ 

20% korting: code chickadees20 op bestellingen >125€ 

Reacties

  1. Hoveniersbedrijf Garden Vision Hoveniersbedrijf Garden Vision

    Gefeliciteerd! Prachtig concept, goede service met fijne producten waar we al vele klanten en vrienden blij mee hebben kunnen maken! Ga zo door!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden