Drink in the Box Unique

Drink in the Box Unique

Binnenkort verwacht: Half doorzichtige, en niet doorzichtige zwarte en witte drinkpakjes van Drink in the Box. Dat is uniek. En laat de naam Unique nou precies de naam van deze nieuwe serie zijn.

Perfect voor oudere kinderen en volwassenen door de neutrale kleuren ten op zichte van de vrolijke kleurtjes van de standaard Drink in The Box.Nieuwe kleuren voor (jong) volwassenen

Waar deze eerder gebruikt werden voor kinderen in limegroen, roze, blauw, paars en oranje is er nu een rustige kleur voor oudere kinderen en (jong) volwassenen. Daar kun je mee gezien worden!

 


De Unique serie kenmerkt zich door de unieke vormgeving en dito kleuren. Vanzelfsprekend zijn deze prachtige pakjes ook weer vaatwas bestendig, lekvrij en gemaakt van ijzersterk Tritan.

Bpa, Bps en Phtalaatvrij

Ook deze serie is gemaakt van BPA-, BPS- en PHtalaat materiaal genaamd Tritan™. Dit is origineel, Amerikaans materiaal dat veel wordt gebruikt in de medische industrie en in de kwalitatief hoogstaande huishoudelijke artikelen. 


Tritan
  komt tot stand door een hardingsproces na smelten, waarbij de temperatuur exact juist moet zijn om de hoogstaande kwaliteit (niet breken) te garanderen. Net als biodegradable plastic, is Tritan te recyclen / hergebruiken voor andere producten. Drink in the Box wilde een product maken dat niet alleen veilig, functioneel, mooi en geliefd is bij kinderen maar dat ook lang mee gaat. Meer over dit materiaal en andere feitjes lees je in ons Drink in The Box factsheet 

Pre-order of blijf op de hoogte

Wil je een pre-order plaatsen (zonder verdere verplichtingen) stuur ons een bericht via e-mail. Of laat hieronder een reactie achter, dan nemen we contact met je op. PS op dit moment zijn nog geen prijzen bekend, behalve dat ze iets duurder zullen zijn dan de gekleurde Drink in The Box Large.

 

Kun je niet wachten totdat we de Unique serie op voorraad hebben? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte wanneer ze binnen zijn.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden