Citrus Zinger Mini én pepermunt pakket

Citrus Zinger Mini én pepermunt pakket

Het klinkt zo eenvoudig, genoeg water drinken maar eerlijk gezegd vind ik dat best een uitdaging. Ik vind het saai en voorspelbaar. Altijd maar hetzelfde. Totdat ik Zing Anything leerde kennen. Waterflessen met een extra 'zing'. Zoals de Citrus Zinger, een herbruikbare fles met ingebouwde citruspers, persen, vullen, schudden en ...gaan!

Ik ben dan ook 'om' en mijn kinderen ook. Het is eenvoudig in gebruik en met een beetje fantasie maak je de lekkerste combinatie met jouw favoriete citrusvrucht.

Wat ga jij proberen? Mandarijn, sinasappel, limoen, grapefruit of citroen? Met een takje pepermunt, basilicum, of andere verse kruiden in de fles creer je elke keer weer een nieuwe combinatie. Water drinken is weer leuk!

Lime groene waterfles Citrus zinger miniRoze citrus zinger mini
Mijn kinderen nemen de Citrus Zinger Mini mee naar school en als ze nog dorst hebben kunnen ze de fles zelf eenvoudig hervullen, gewoon onder de kraan. De smaak wordt iets minder maar het is nog steeds geen saai kraanwater.  De Mini ( met rietje en drinktuit) is er in twee kleuren: roze en lime.


Roze citrus zinger waterfles met persMijn Citrus Zinger Original, welke een stuk groter is,  neem ik mee naar mijn werk, en vul ik ook naar behoefte bij onder de kraan. Tijdens de sporten verwissel ik de dop met de sportcap. Deze cap heeft een 'tuutje' en een rietje, wat resulteert in eenvoudig en snel drinken, zonder eerst de dop los te schroeven. En.. oh zo handig: hij kan in de vaatwasser, bovenste rek.

De Citrus Zinger Original is verkrijgbaar in drie kleuren: oranje, lime en roze.
Moestuinpakket Rauwdouwers pepermuntBuiten op het terras heb ik al mooie pepermunt staan, met dan mooie weer vorige week ging dat opeens super snel. Pepermunt kun je overigens het hele jaar door zaaien. Het Rauwdouwers pakket vertel er je alles over.


Ik vind het dan ook een mooie combinatie, deze Citrus Zinger Mini waterfles met ingebouwde citruspers met een moestuinpakket voor munt! Het hele jaar door te zaaien en bij de eerste scheuten al te gebruiken in de Citrus Zinger in combinatie met bijv. limoen of citroen. Pers jouw favoriete citrusvrucht direct uit in jouw fles, water en munt erbij even schudden en klaar is jouw gezonde dorstlesser.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden