Voorjaar is begonnen!

  • Geplaatst op
  • Door Misan Keller
  • 0
Voorjaar is begonnen!

Buiten waait de wind nog hard en is het af en toe guur. Gelukkig doet de natuur hard zijn best om het te laten zien: het voorjaar is begonnen! Langzaam steken de vrolijke gele narcissen hun kopjes omhoog.

Geel en groen zijn voor ons DE kleuren van het voorjaar, vrolijk, gezellig en vol verlangen naar de zomer die ook al om de hoek ligt.

Met dit lente pallet hebben we dan ook een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons vaste assortiment.

Handgemaakte natuur rubberen regenlaarsjes Gele regenlaarsjes Celavi


Bijzonder blij worden we van deze vakkundig met de hand gemaakte laarzen gemaakt van 100% natuur rubber. Deze klassieke regenlaarzen zijn niet alleen ideaal om de voeten droog te houden maar hebben ook een unieke ontwikkelde zool, voor urenlang comfortabel speelplezier. Perfecte pasvorm en reflectie op de hiel voor veiligheid in het schemer en donker van het Deense merk Celavi.

Verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren vanaf maat 20 t/m 35


Kinderoverall in KNAL geel


Gele kinderoverall

Deze vrolijke overall is niet alleen verkijgbaar in knalgeel maar ook in 8 andere felle kleuren. Heerlijk om in buiten te spelen, of te werken in je moestuintje.


tuinbroeken voor kinderenVerkrijgbaar voor peuters, kleuters, kinderen én volwassenen.


In ons eigen atelier personaliseren we deze desgewenst of bedrukken we deze met een afbeelding naar keuze.


Dat geldt niet alleen voor de overalls maar ook voor de super handige tuinbroeken! Wil je een tuinbroek met naam, blanco of met tractor, wij regelen het voor je.

Koe&Boe collectiet-shirt met tractor


De zomercollectie van Koe en Boe is bijna uit! Gelukkig kun je NU al bestellen!

Met het mooie weer komen ook de vrolijke t-shirts en jurkjes weer te voorschijn. Nieuwe frisse kleuren én alles met een knipoog naar ons mooie Hollandse platteland.

De vrolijke en eigenwijze kinderkleding collectie van Koe & Boe wordt vanaf begin april uitgeleverd.

Geen (moes)tuintje zonder gieter!


Wat is een moestuin zonder gieter? Met deze vrolijke kinder gieter weet jouw kind wel weg en wordt het mee werken in de tuin een vrolijke boel.

De gieter maakt deel uit van de  kriebeldiertjes serie. Deze serie bestaat uit emmers, gieters, kinder tuingereedschap en pleisters en nog veel meer spullen die je goed kunt gebruiken op ontdekkingsreis door je (moes)tuintje.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden