Sweakers: antislip-zwemsokken

Sweakers: antislip-zwemsokken

Hou je ook je hart vast in het zwembad, bang voor glibber-, glij- en valpartijen? Dan heb je vast nog niet gehoord van Sweakers! Sweakers zijn zwemsokken met een anti slip profiel. Dankzij die antislip, glibber en glij je nooit meer weg langs het zwembad.

Sweakers: swimming sneakers

Rennen naar de glijbaan, gauw uit het zwembad klimmen en naar de duikplank, zomaar een paar voorbeelden van situaties waarbij je zo maar kunt uitglijden. Maar ook als je voorzichtig loopt kunnen gladde vloeren in combinatie met water zorgen voor een flinke valpartij. Met hier en daar een blauwe plek of schaafwond tot gevolg en soms erger.

 

Meer dan de helft van de ongelukken in zwembaden gebeurt niet ín, maar rondom het water. Vloeren rond zwembaden zijn berucht om hun gladde en harde oppervlak, waardoor kinderen voortdurend uitglijden.

 

Een aantal jaren geleden bedacht vader, Jermaine Moerli, nu algemeen directeur van het Nederlandse OCKYZ, dat daar toch een oplossing voor moest zijn. En die kwam er met deze super zwemsokken! De naam is leuk gevonden; een samenvoeging van swimming en sneakers => Sweakers.

 

Lichter én comfortabeler dan zwemschoentjes

Sweakers zwemsokkenHet is een beter, lichter, comfortabeler én een hipper alternatief voor de 'ouderwetse' zwemschoentjes.

De Sweakers zwemsokken passen als een tweede huid om de voeten van je kind. De open tenen zorgen voor extra grip en stabiliteit/balans.

De sokjes zij ademend en drogen snel. Na het zwemmen kun je dus gerust aan de rand van het zwembad relaxen, je hoeft ze niet uit te doen voor de warmte of het lang nat blijven. De zwemsokken zijn licht in gewicht en zijn dus geen 'last' bij zwemmen of lopen.

 

en....niet geheel onbelangrijk bij het inpakken van je zwemtas of vakantie bagage: ze nemen ook nog eens weinig ruimte in.Al met al ben ik in ieder geval 'om': voor mijn kinderen geen valpartijen meer, ik kies deze zomer van Sweakers antislip zwemsokken! En jij?

 

Sweakers in het kort

technisch geavanceerd antislip profiel

open tenen voor optimale grip en balans

comfortabel en gemakkelijk te dragen

licht gewicht antibacterieel en hygiënisch

snel drogend ademend duurzaam en wasbaar

gaat meerdere maten mee

 

en niet te vergeten héél cool, trendy en kleurrijk

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden