Bandana slab, kwijlslabs van Pipi

Bandana slab, kwijlslabs van Pipi

Een baby die tandjes krijgt gaat kwijlen en al dat kwijl loopt over de kin en in de hals. De kleding van je kind en de nek blijft nat wat vaak door alle kleine huidplooitjes ook nog een geïrriteerde huid geeft.


Met de Pipi bandana slab of kwijlslab wordt al het kwijl opgevangen voordat de nek, kleertjes en soms ook nog het rompertje nat wordt.

Elke ouder weet dat kinderkleding én rompertjes in een mum van tijd nat zijn als een baby eenmaal aan het kwijlen is.  Traditionele slabbetjes liggen plat tegen de borst , waardoor kwijl in de hals blijft lopen. Enige oplossing is dan weer schone kleding aan te trekken.

Met de bandana slab of kwijlslab van Pipi stopt het bij kin/nek door de betere pasvorm en de textuur van de slab. De nek van de baby blijft droog en er is geen irritatie van de huid in de nek en geen natte kleren meer.

Door  de vrolijke kleurtjes van de bandana slab past deze altijd wel bij de outfit van jouw baby. Zo worden praktisch en leuk mooi gecombineerd.

De Pipi bandana slabbers zijn er in allerlei vrolijke uni kleuren. 

Pipi bandana slab roze bandana slab rode bandana slabnavy bandana slab oranje bandana slab groene bandana slab grijze bandanaslab gele bandana slab

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden