• Specialist in buitenkleding | B2B voor KDV, school & BSO
 • Persoonlijk contact & advies | sinds 2011
 • snelle verzending| verzendkosten €6,95 (NL)

9.3uit 1548 reviews

Misan Keller - 18 / Dec / 2023

Opheffingsuitverkoop

Ja je leest het goed, Chick-a-dees gaat binnenkort stoppen.

Opheffingsuitverkoop
Outdoor games Blog

Mijn avontuur komt na ruim 12 jaar ten einde.

Chick-a-dees is ooit gestart terwijl mijn jongste net ging kruipen en ik op zoek was naar 'iets' dat haar kleding beschermde tegen vuil en slijtage. In winkels kon ik niet helemaal vinden wat ik zocht en online kwam ik uit bij een bedrijf in overalls. De kleuren overalls en printjes waren niet wat ik zocht maar toch maar zo'n overall aangeschaft. Met veel plezier gebruikt maar nog niet helemaal tevreden over de pasvorm, kleur en prints. Dat kon toch anders, mooier en beter naar mijn idee. Een gat in de markt wellicht? En zo stond ik maart 2011 bij de Kamer van Koophandel in Alphen a/d Rijn.

In 2011 ben ik begonnen met de verkoop van kinderoveralls in slecht twee kleuren: rood en korenblauw. Dat liep al gelijk goed, de twee kleuren overalls werden er uiteindelijk meer dan 10. De collectie werd uitgebreid met regenbroeken, regenpakken, ski-kleding, buitenspeelgoed en zwemkleding. n twaalf jaar is de webshop succesvol uitgegroeid tot DE webwinkel voor buitenkleding en -speelgoed, voor kinderen van 0-12 jaar. Niet alleen consumenten wisten mijn winkel te vinden maar in de loop der jaren is mijn bedrijf ook uitgegroeid tot specialist in buitenkleding specifiek voor scholen, gastouders en kinderopvangorganisaties.  Chick-a-dees werd een webshop met bekendheid in heel Nederland én België. Maar ook in Europa en zelfs wereldwijd werd Chick-a-dees goed gevonden. Er gingen pakketten de gehele wereld over: van Japan tot Oostenrijk en van Ierland tot de Verenigde Staten.  Ik heb met veel plezier gewerkt en wil dan ook jou als klant heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen! Voor mij persoonlijk is het nu de tijd om mijn horizon te verbreden. Mijn interesses zijn breed en ik wil me nu op andere en nieuwe dingen gaan focussen. 

Kortingen tot wel 60%

In de tussentijd gaat de voorraad niet meer aangevuld worden en zal ik de huidige voorraad verkopen met zeer aantrekkelijke kortingen, tot wel 60%.

Er wordt geen nieuwe voorraad meer besteld dus op is ook echt op. Sla dus snel je slag voordat iemand anders je voor is. 

Voor kinderopvang organisaties en bedrijven..

Ben je als kinderopvangorganisatie, school of bedrijf op zoek naar bepaalde producten in wat grotere aantallen wat nu niet meer op voorraad is? Wellicht kan ik je alsnog helpen, vaak kunnen mijn leveranciers namelijk nog wel leveren. Deze nieuwe voorraad is dan uiteraard niet afgeprijsd. Dit geldt alleen voor de voorraad welke bij mij nog op de plank ligt.

Leave a comment

What are your experiences? Read or write a review here.

*Your email address will not be published

* Required fields

Recent articles

The latest news from our blog

 • Opheffingsuitverkoop
  18 / Dec / 2023

  Misan Keller - 18 / Dec / 2023

  Opheffingsuitverkoop

Login

Forgot your password?

 • All your orders and returns in one place
 • The ordering process is even faster
 • Your shopping cart stored, always and everywhere
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »