Jouw Sint inkopen op tijd in huis

Jouw Sint inkopen op tijd in huis

Foto: PostNL
Wil je jouw Sint inkopen op tijd in huis hebben? Bestel dan vóór 1 december. Wij hebben jouw bestelling snel klaar maar bij de bezorgdiensten zijn het héél erg druk. Door gladheid, drukte en meer zaken kán jouw pakket later aankomen dan je verwacht.

Niet alleen bij mij is het topdrukte, maar ook bij onze bezorgdienst is het ontzettend druk. Ik doe mijn uiterste best om jouw bestelling binnen 24 uur af te leveren op het postkantoor.

PostNl bezorgt meestal binnen een dag. Maar het koude weer is begonnen en daarmee de vertraging op de weg. Hou er rekening mee dat met de kou, de gladheid en de extra drukte het kan zijn dat jouw pakket iets later aankomt dan normaliter het geval is.

Onze tip is om uiterlijk 30 november jouw bestelling te doen, zodat er genoeg bezorgmomenten zijn om jouw pakket op tijd binnen te krijgen.

Niet thuis? Maak dan gebruik van Pakjegemak tijdens het bestellen op onze website. Dan laat je je pakket bezorgen op één van de duizenden PostNl postkantoren en postagentschappen. Dan kun je je pakket daar ophalen. Hándig!

Mocht je nog willen bestellen, we hebben een heel handige indeling gemaakt op onze website met cadeautjes voor Sint en Kerst in verschillende prijsklasses. Van harte welkom!

PostNl heeft trouwens nog een erg leuke service die we je zeker niet willen onthouden! Een persoonlijke video boodschap voor jouw kind (eren). Hij vertelt je waar de cadeautjes staan. Succes gegarandeerd! ;-)

We wensen je in ieder geval een hele fijne pakjesavond!groetjes,

MisanOntvang een persoonlijke video van Sint | PostNL

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields