Het perfecte jack voor het tussen seizoen

Het perfecte jack voor het tussen seizoen

De nazomer is erg warm geweest met het kwik vaak net onder of boven de 30 graden. Voor september best uniek. Toch gaan we richting einde van de maand en komt langzaam aan de herfst in het vizier. Maar wat doe je je kind aan als het wat frisser wordt maar een winterjas overdreven warm is? Ik heb mijn favoriet al gevonden: het gewateerde jack van de thermo set van Celavi.

Celavi thermo set jasje

Gewatteerd jasje 

Het jasje, door mij gebombardeerd als het tussen-seizoen-jasje is erg praktisch als het al wat frisser wordt maar te warm voor een winterjas.

Je draagt het nu als een los jasje en straks als het écht koud wordt is het een perfecte tweede laag eventueel samen met de bijbehorende broek.

Je kunt het ook gebruiken onder een ongevoerd regenpak, of als extra laag bij sneeuwpret. Het jasje én de broek zijn ontzettend veelzijdig. Hier heb je, mede omdat de kleding van Celavi ruim valt, langere tijd plezier van.

De broek kan in de herfst ook los gedragen worden bij avonturen buiten. De billen en de knieén zijn versterkt en waterdicht zodat in het spelen op nat terrein je comfortabel droog blijft.Termo jasje celavi 

Citymom.nl

Bettina van Citymom.nl stuurde ik vorig jaar een stoer legergroen exemplaar. Zij plaatste bijgaande foto op haar blog en vertelde dat haar dochter het jasje niet meer uit wilde doen. Leuk om te horen!

Gewatteerde broek

De broek van deze mooie set heeft een breed elastiek in de taille en elastiek in de broekspijpen. Zo blijft alles goed op zijn plek. Ook op een vochtige glijbaan, trampoline of nat gras is de broek niet in een ommezien nat. Dat komt omdat de knieen en de billen versterkt zijn met een waterdichte laag. Erg praktisch bij mooie buitenavonturen.

Seizoensbreed

Je zult veel pleizer beleven aan deze praktische set van broek en jack, de mogelijkheden zijn eindeloos en ze zijn goed te combineren met regen- en skikleding. Dit Scandinavische merk is erg sluitvast en valt ruim dus je kunt het lang doordragen. Oh ja en niet onbelangrijk: zowel het jasje als de broek zijn voorzien van reflectie. Wel zo veilig in het schemer en het donker.

Kleuren en maten

Alle pakken zijn verkrijgbaar in maat 80 t/m 128 in diverse kleuren. Oh ja en niet onbelangrijk: zowel het jasje als de broek zijn voorzien van reflectie. Wel zo veilig in het schemer en het donker.

Uitverkocht? Of zoek je net een andere maat/kleur? Reageer in het bericht hieronder of via ons contact formulier en we kijken wat we voor je kunnen doen.


thermoset celaviroze thermo jas en broekthermo broek en jasthermo broek en jasthermo jas en broek kind
Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields