Een bedrukte hamer; origineel cadeau voor Vaderdag

Een bedrukte hamer; origineel cadeau voor Vaderdag

Het was denk ik rond 1980 dat ik samen met mijn vader en broertje hele dagen aan het klussen was in de schuur. Spijkers uit oud hout halen, een duivenhok timmeren voor verdwaalde duiven en later maakten we met gevonden hout een echte hut in de tuin.

Het waren mooie tijden waar ik nog met veel plezier en weemoed aan terug denk. Samen met mijn vader een beetje rommelen aan de werkbank in de schuur, een oude typmachine uit elkaar halen of een grasmaaier. Prachtige herinneringen.


Uniek Vaderdag cadeau

Zo kwam ik op een mooi idee voor vaderdag, of elke andere dag, het ligt er natuurlijk maar net aan met wie je natuurlijk aan het klussen bent. Het idee is een mooie kwaliteit klauwhamer waar je een leuke tekst op kunt laten 'drukken'. We hebben een aantal teksten bedacht, maar je kunt ook een eigen tekst laten drukken op de hamer.

Bijvoorbeeld:

 

Dad, I love building memories with you!

Papa, op jou kan ik bouwen

Mijn papa kan alles

 

De hamer is een zgn klauwhamer. Handig met het verwijderen van spijkers en natuurlijk het timmeren van een leuke (boom)hut. Het is dus een hamer die je goed kunt gebruiken, of voor de sier kunt ophangen natuurlijk.

De hamer is een kwaliteits klauwhamer met een tekst in zwarte vinyl letters op de houten steel. Er is keuze uit drie lettertypes. Mocht je net iets anders willen qua kleur of lettertype, dan horen we dat graag. We zijn meesters in maatwerk.

 

Gereedschapskist

Een stoere kist of krat komt ook altijd van pas. Voor gereedschap, hobby spullen of wat dan ook. Hier kun je ook helemaal je eigen draai aan geven: een eigen tekst, lettertype en de kleur van de tekst.

 

 

Combinaties

Maak een leuke combinatie met een bedrukte heren of dames overall met een ludieke tekst.

 

Of een bedrukte kinderoverall met de tekst papa's hulpje, opa's hulpje, oma's hulpje, e.d. voor een jongen of meisje.

 

 

 

Klus tshirts metooOf één van die leuke t-shirts van MeToo met het klus-thema.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields