Acht jaar Chick-a-dees!

  • Posted on
  • By Misan Keller
  • 0
Acht jaar Chick-a-dees!

5 maart 2011
Acht jaar geleden liep ik het kantoor van de Kamer van Koophandel in Alphen aan den Rijn binnen. Enigszins zenuwachtig deelde ik mijn plannen en een uur later had ik mijn kvk-nummer aangevraagd en was Chick-a-dees geboren. Met bijbehorend logo (bovenste)

Chick-a-dees: de plek voor kleding voor kinderen die graag buiten spelen. Kleding die beschermt tegen alle weersinvloeden en die tegen een stootje kan.

 

Wie had toen kunnen denken dat ik me met Chick-a-dees ontwikkelde tot een specialist op gebied van buitenkleding. Een adviseur en gesprekspartner voor ouders en verzorgers als ook professionals in de kinderopvang. Want welke buitenkleding is nou geschikt voor welk doel? Hoe waterdicht is 5000 of 10.000 waterkolom? Kan in dat regenpak wel gekropen worden? Ik kan het je vertellen! 

logo chick-a-dees

Met professionaliteit komt ook een nieuw logo. Het logo waar ik al jaren heel blij mee ben.

 

Via de chatfunctie op de website, e-mail, telefoon en ook bezoek ter plekke aan kinderopvang organisaties probeer ik mijn klanten zo goed mogelijk te informeren en adviseren.2019 wordt voor mij het jaar van de duurzaamheid. Verzendverpakkingen worden hergebruikt, neem ik afscheid van plastic verzendzakken en verwelkom ik de papieren verzendzakken. Ook bij de inkoop van (nieuwe) producten kijk ik naar de wijze van productie, gebruik van schadelijke stoffen, transport & logistiek, hergebruik en certificering. Zo wordt Chick-a-dees stapje voor stapje duurzamer.Dus dankjewel, alle klanten, op naar de tien jaar! 


Klein cadeau van mij voor jou: Het tientjesfestival !

 

 

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields